BonPrix- Rochia in dungi

Într-o dimineață atât de călduroasă, nu puteam aborda un alt subiect. Da, vorbim și astăzi despre ținutele potrivite sezonului cald. Ne bucurăm din plin de Când vine vorba despre piese cu imprimeu în dungi nu pot spune „Nu”. Oare poate răspunde afirmativ cineva la întrebarea asta? Indiferent că este vorba despre accesorii, încălțăminte sau articole vestimentare, atâta vreme cât au un astfel de imprimeu, eu nu pot refuza. Așa că adaug în coșul de cumpărături piese pe care le consider potrivite în acest sezon.

*

Am ales o rochie simplă, care vine accesorizată de un cordon în jurul taliei. În părțile laterale sunt două buzunare, care îi oferă, din punctul meu de vedere, un aer chic. Sunt sigură că v-ați dat deja seama de faptul că a fost achiziționată de pe www.bonprix.eu. Acesta este site-ul  care a devenit primul pe care îl accesez în momentul în care îmi doresc să achiziționez diferite piese vestimentare. Nu mai adaug faptul că există o sesiune dedicată sfaturilor foarte utile cu privire la modă și multe inspirații.

*

Din pacate, până în momentul în care am realizat aceste poze rochia s-a șifonat puțin. Însă și în aces

Voi ați plasat până acum vreo comandă pe acest site? Dacă vă întrebați în cât timp ajunge comanda la voi, răspunsul se află chiar aici. Durează aproximativ 10 zile până când ajung la voi articolele achiziționate. Nu vă rămâne decât să probați și apoi să purtați cu drag ceea ce v-ați ales.  În ceea ce privește mărimea pe care o alegeți, vă recomand să accesați „Ghidul de mărimi” pentru fiecare articol în parte.

*

Găsiți rochia pe care o port AICI. Vestea bună este că în acest moment modelul este disponbil și pe roz. Indiferent care va fi culoarea aleasă de voi, sunt sigură că acest model va fi potrivit pentru viitoarele vacanțe din acest sezon.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*