Serul Keida SKIN cu vitamina C pură – îngrijirea adecvată pentru tenul meu

Când tenul meu are parte de o îngrijire adecvată, zilele sunt pline de zâmbete, iar starea de bine apare. Sunt întotdeauna în căutarea produselor care i se potrivesc. În urmă cu 2 săptămâni, tenul meu făcea cunoștință cu produsul care urma să devină nelipsit din rutina de îngrijire: Serul KEIDA SKIN cu vitamina C pură. Formula este potrivită tuturor tipurilor de ten, are o acțiune blândă, lucru ce m-a bucurat de la prima utilizare.

*

Știai că vitamina C poate opri sau încetini deteriorarea celulelor pielii? Are rol fotoprotector și ajută la crearea unei bariere ce blochează razele ultraviolete. În această perioadă, mai mult ca oricând, tenul nostru are nevoie de o îngrijire adecvată. Stresul, poluarea, razele UV sunt factori dăunători lui. Știm prea bine că întotdeauna este mai bine să prevenim, decât să tratăm o afecțiune a tenului, nu e așa?
Sunt sigură că și voi sunteți curioase să aflați mai multe informații despre serul cu vitamina C. Pentru început, vă pot spune că se aplică pe față, gât și decolteu, pe tenul curat și uscat. Se masează prin mișcări circulare până la absorbție. Se recomandă utilizarea dimineața și seara. Așadar, începem și terminăm ziua cu un moment de răsfăț pentru noi.

*

Iată câteva dintre beneficiile produsului care a devenit nelipsit din rutina de îngrijire a tenului meu:
Previne îmbătrânirea pielii
Reduce vizibil ridurile
Elimină petele pigmentare și pe cele post acnee
Uniformizează nuanța tenului
Hidratează intens tenul
Stimulează producția de colagen
Este potrivită pentru toate tipurile de ten
Nu conține parfum, alcool sau parabeni

*

Mai mult, Serul KEIDA SKIN cu Vitamina C pură conține 7 ingrediente active:
Vitamina C în stare pură, antioxidantul recunoscut pentru proprietățile antirid ajută la crearea unei protecții suplimentare împotriva radicalilor liberi. Extractul de cătină, bogat în numeroase vitamine contribuie la regenerarea țesuturilor prin stimularea producției de colagen. Extractul de ceai verde ajută la ameliorarean inflamațiilor și leziunilor, reducând excesul de sebum. Centella Asiatică ajută la calmarea tenului nostru. Acidul Ferulic ajută tenul să-și recapete suplețea și luminozitatea. Acidul hialuronic menține pielea hidratată și o protejează de riduri.

*

Tu ce produs ai inclus în rutina de îngrijire? Eu am ales Serul KEIDA SKIN cu vitamina C și mă bucur de o piele care arată și se simte bine! Dacă și tu vrei să-l incluzi în rutina de îngrijire a părului, poate fi achiziționat de AICI

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*