Ajută hainele tale să trăiască mai multe vieți cu Vanish la fiecare spălare! 

Ajută hainele tale să trăiască mai multe vieți cu Vanish la fiecare spălare!

*

Tu cum ai grijă de hainele tale preferate, cele de care ești îndrăgostită? Fie că sunt noi, fie că le ai în dulap de mai multă vreme, merită să trăiască cât mai multe vieți! Prietenii de la Vanish au împărtășit cu mine o veste nemaipomenită. Un produs pe care, cu siguranță, multe dintre noi îl vor integra la fiecare spălare. Acest produs va avea grijă de hainele care ne inspiră să creăm ținutele pe care le purtăm zi de zi.   

Este vorba despre Vanish Oxi Actionm aliatul nostru de nelipsit pentru prelungirea vieții hainelor colorate și albe. Cu o doză la fiecare spălare, îndepărtează petele, previne transferul culorilor, menține albul strălucitor și combate mirosurile neplăcute de pe țesături. Urează și tu Bun Venit aditivilor în rutina de spălare a rufelor și rezolvă 3 probleme cu un singur produs ce nu va mai lipsi din casa ta.

*

Vanish Oxi Action Pink îndepărtează chiar și cele mai dificile și uscate pete, fără a risca transferul culorilor, păstrând hainele strălucitoare cât mai mult timp. Acțiune multiplă:

-Previne transferul culorilor

-Îndepărtează cele mai dificile pete chiar și la 30 grade Celsius

-Elimină mirosurile neplăcute din țesături

-Curăță în mod igienic.

*

Albul strălucitor al hainelor este redat cu ajutorul Vanish Oxi Action Crystal White. Îndepărtează uimitor petele și face rufele albe ca noi. Formula sa îndepărtează petele de la prima spălare și agenții de înălbire păstrează albul uimitor al hainelor. Acțiune multiplă:

-Alb ca nou chiar și după 50 de spălări

-Îndepărtează cele mai dificile pete chiar și la 30 de grade Celsius

-Elimină mirosurile neplăcute din țesături

-Curăță în mod igienic

*

Iată cât de ușor este să folosim produsele:

Poți utiliza produsele în 3 moduri, în funcție de nevoi:

  1. În procesul de spălare, adaugă 100 ml de Vanish împreunp cu detergentul în mașina de spălat și spală normal
  2. Înmuiere. Adaugă 100ml de Vanish în 4 l de apă, la maxim 40 grade Celsius. Pentru rufe colorate folosim Vanish Pink și lăsăm la înmuiat pentru cel mult o oră. Pentru rufele albe folosim  Vanish White și lăsăm la înmuiat pentru cel mult 6 ore. După înmuiere spălăm normal sau clătim bine. Pentru rezultate bune împotriva petelor, se recomandă frecarea fiecărei pete înainte de clătire.
  3. Pre-tratare. Aplică 2 ml de Vanish direct pe pată astfel încât să o acoperi complet. Freacă pata panual și lasă produsul să acționeze pentru aproximativ 10 minute. Adaugă mai apoi 100 ml de Vanish în mașina de spălat alături de detergent și spală normal.
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*