Looks

Unde ne putem personaliza tricourile?

July 2, 2018

Te-ai gândit vreodată cum poate deveni un tricou simplu unul care va schimba complet întreaga ținută? Nu mă refer la modelele pe care le găsim în mediul online sau în magazinele fizice, ci la tricourile pe care le putem personaliza după bunul plac. Nu au fost puține situațiile în care purtam un anumit tricou, iar pe stradă observam o persoană care purta unul identic. În acele momente îmi doream ca nuanțele articolului să fie diferite, însă nicio șansă. Tricourile purtate de mine și respectivele persoane erau identice.

Fie că alegem un tricou pentru noi sau un cadou personalizat pentru cei dragi, Raimar Personalization ne sare în ajutor. Personalizarea tricourilor este o modalitate perfectă pentru zilele de naștere ale celor dragi, pentru momentele importante din viața noastră. Eu am ales deja un model deosebit care va fi imprimat pe un tricou și abia aștept să vi-l arăt și vouă.  Pentru moment, vă spun doar că am ales un set de tricouri personalizate, pe care îl veți vedea în curând, pe blog. Pe site sunt disponibile tricouri pentru femei, pentru bărbați și chiar și pentru copii, astfel că putem crea seturi cu adevărat interesante.

Site-ul este unul foarte prietenos, fiind ușor de navigat pe el. Fiecare categorie de produse  care pot fi personalizate este atent detaliată. În ceea ce privește categoria de interes pentru mine, este important de menționat faptul că toate tricourile sunt din bumbac, în diferite mărimi și culori. Astfel, puteți alege un tricou în nuanțele: alb, negru, verde, galben, albastru, roșu și lista poate continua, pentru că sunt o mulțime de culori disponibile pentru tricourile pe care le putem alege.

Principalii pași pentru comanda tricoului personalizat

Așa cum am menționat, navigarea pe site este una foarte simplă. Primul pas constă  în selectarea tipului de tricou dorit, selectarea dimensiunii printului și bineînțeles, selectarea mărimii tricoului. Următorul pas este acela de a alege fotografia sau textul preferat. Ultimul pas este acela de a adăuga produsul în coșul de cumpărături și de a finaliza comanda.

Mesajele originale sau imaginile dragi nouă pot fi imprimate pe clasicele tricouri, după bunul plac. Astfel, niciun tricou nu este identic cu altul, deoarece diferă fontul folosit, culoarea, mesajul sau imaginea.

Unde găsim magazinul Raimar Personalization?

Dacă sunteți din București, puteți vizita magazinul fizic Raimar Personalization, deschis în Militari Shopping City. Dacă locuiți în alte orașe, puteți achiziționa produsele personalizate prin intermediul site-ului. Nu îmi rămâne de făcut decât să vă urez cumpărături plăcute.

Ați ales până acum să vă personalizați vreun articol? Care este părerea voastră despre aceste servicii? Dacă v-ați realiza în acest moment un tricou personalizat, care ar fi mesajul pe care l-ați alege?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord