Food

Tricouri personalizate pentru cuplu- Raimar Personalization

July 18, 2018

Sunt sigură că până acum ați văzut diferite cupluri care purtau tricouri asemănătoare sau chiar identice. Nu îmi amintesc exact momentul în care am văzut prima poză cu un cuplu care purta tricouri asemănătoare, însă știu foarte bine că această idee mi-a plăcut mult. Fie că era vorba despre tricourile cu mesaje funny, fotografii sau simboluri diferite, ideea de tricou de cuplu îmi făcea cu ochiul. Vouă cum vi se pare?

*

Raimar Personalization mi-a oferit posibilitatea de a avea astfel de tricouri. Primul pas a fost acela de a alege textul sau imaginea care urma să se imprime pe tricou. Nu mi-a fost deloc ușor, deoarece sunt atât de multe idei în mediul online, încât nu știi ce să alegi. Nu știam dacă să aleg un text funny sau un simbol interesant. Următorul pas a fost acela de a trimite o imagine cu modelul ales, alături de informațiile cu privire la dimensiunea și culoarea tricourilor. În cazul în care aveți semne de întrebare cu privire la dimensiunea care vi se potrivește, vă pot asigura că veți primi ajutor pentru a alege mărimea potrivită vouă.

În scurt timp tricourile au ajuns la mine și nu mi-a rămas de făcut decât să mă bucur de articole. Pe lângă bucuria că tricourile se potrivesc perfect și sunt lucrate impecabil, nu am uitat să fac și câteva poze. Cum vi se pare modelul ales?

*

În ceea ce privește modelul  purtat, acesta arată la fel ca imaginea pe care eu am trimis-o echipei Raimar Personalization. Materialul din care sunt făcute tricourile este unul foarte bun, nu se șifonează și ajută articolul să se așeze bine pe corp.

*

Sunt de părere că setul de tricouri pentru cuplu reprezintă o idee interesantă de cadou. Chiar dacă alegem un text haios sau o imagine, cu siguranță nu vom da greș. Dacă sunteți din București, puteți vizita magazinul situat în Militari Shopping City. Dacă locuiți în alt oraș sau cumpărăturile online sunt preferatele voastre, site-ul vă stă la dispoziție. În plus, pentru mai multe informații despre toate produsele pe care le puteți personaliza, puteți citi articolul scris pe blog.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord