Beauty

Trei produse potrivite pentru ingrijire – www.b-secrets.ro

November 15, 2018

*

Indiferent de anotimp, îngrijirea corpului reprezintă un subiect de interes pentru fiecare dintre noi. Mai mult, consider că în sezonul rece trebuie să ne preocupe mai mult acest subiect. Tocmai de aceea, am pregătit în articolul de astăzi informații despre trei dintre produsele pe care le-am folosit în ultimele trei săptămâni.

*

Dacă vă face cu ochiul oricare dintre cele trei produse, este important de știut că le puteți achiziționa de pe www.b-secrets.ro

Unt de corp cu vanilie si cocos

Dacă vă face cu ochiul acest produs, îl puteți găsi AICI.

Această cremă de corp bogată în unt, penetrează pielea predispusă la uscăciune. Oferă catifelarea de care are nevoie pielea noastră. Se absoarbe în piele rapid și o lasă atât de mătăsoasă. Datorită faptului că untul de shea face parte din compoziția acestui produs, acesta oferă hidratarea optimă. După cum bine știm, Shea este un unt de înaltă grăsime care conține vitaminele A și E. În plus, untul de cacao hidratează pielea obosită, lăsând-o suplă și moale. Uleiul de migdale este un hidratant non-gras și intens, iar uleiul de susan este ales pentru capacitatea sa de a proteja și calma profund.

Acest unt de origine vegetală este extrem de bogat în vitamina A. Vitamina A din untul de shea este extrem de eficientă în tratarea mai multor probleme precum eczemele, dermatitele, chiar și în estomparea ridurilor. Untul de shea oferă protecție UV pielii și asigură nutrienții necesari pentru producerea colagenului, care menține și chiar redă producția de colagen.

Iată care sunt beneficiile untului de shea

Hidratare– vitaminele și acizii grași din untul de shea face din acesta un ingredient extrem de hidratant pentru piele, adesea folosit pentru a proteja și pentru a repara pielea.

Reducerea inflamației- untul de shea are proprietăți anti-inflamatoare. Aceste proprietăți pot fi benefice inclusiv în tratarea acneei.

Catifelarea pielii- untul de shea stimuleză producerea de colagen, protejând pielea și prevenind deshidratarea acesteia, dar și apariția ridurilor.

Proprietăți antioxidante – untul de shea conține antioxidanti, care au un efect benefic asupra pielii, menținând-o tânără prin combaterea radicalilor liberi. Acidul cinamic din untul de shea combate efectele produse de radiațiile ultraviolete asupra pielii.

*

  • Mod de folosire: Se aplică pe pielea curată.
  • Ingrediente: apă ,alcool stearilic, glicerină, ulei de migdale, extract de arbore de cacao, unt de shea, ulei de susan, sare din Marea Moarta. acid citric, acid etilendiaminotetracetic. hidroxitulen butilat, meticloroizotiazolinoua, metilizotiazolinona.

Sare de la Marea Moarta relaxanta Beauty Secrets

În momentul în care văd în magazine sau în mediul online acest produs, mă gândesc imediat la un moment de relaxare. Tu nu te gândești la același lucru?

*

Având în vedere ingredientele produsului, aflăm care sunt beneficiile terapeutice ale Mării Moarte. De mii de ani, combinația unică de minerale și săruri găsite numai în Marea Moartă, au fost surse cunoscute de tratament și hrană pentru organism, oferind ajutor pentru multe dureri musculare. Cu ajutorul produsului, pielea noastră este hidratată și netedă.

Produsul vine într-o cantitate de 250 grame. Poate fi găsit AICI

*

  • Ingrediente:Minerale din Marea Moarta, (MgClL2,KCI,NACL2,CACL2),uleiuri esentiale ,colorant alimentar,aerosil 200

Sapun negru din namol de la Marea Moarta Beauty Secrets

Sapun negru din namol de la Marea Moarta Beauty Secrets este un săpun cosmetic bogat, având concentrație mare de nămol negru și minerale cultivate din Marea Moartă,. Astfel, ajută la echilibrarea pH-ului pielii și a curățării profunde, lăsând o piele reîmprospătată și moale. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Iată câteva informații despre ingredientele produsului :

Nămolul- atunci când frumusețea noastră se confruntă cu anumite probleme putem apela cu încredere la un element natural. Cu siguranță ne ajută să amelioram considerabil toate aceste afecțiuni. Nămolul extras din Marea Moartă are capacitatea de a vindeca răni, alergii, poate elimina mătreața și îmbunătățeste calitatea firului de par.

Uleiul de palmier- mai multe studii au arătat că este o sursă bogată de vitamina A. Ajută la menținerea sănătății pielii, a părului, a gingiilor și a unghiilor. Nu în ultimul rând, în uleiul de palmier se găsește și o cantitate ridicată de vitamina E

  • Ingrediente: palmier, sâmburi de palmier, acid gras de nucă de cocos, apa, sulf, sare din Marea Moarta, clorură de sodiu ,tetra sodiu.

Sunt curioasă dacă ați încercat până acum aceste produse. Sunt foarte încântată de fiecare dintre cele trei, încât nu aș putea alege unul singur. Toate aceste produse și multe altele special destinate îngrijirii pot fi achiziționate de pe www.b-secrets.ro

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord