Beauty

Trei măști pentru părul deteriorat

October 18, 2018

Pentru început, ce trebuie să știm despre măștile pentru păr?

În primul rând, se recomandă ca masca pentru păr să fie aplicată pe lungimea firelor de păr. De cele mai multe ori, aplicată la rădăcină nu va face altceva decât să încarce părul. Cu siguranță acesta se va îngrășa mult mai repede. Este important de menționat faptul că trebuie să alegem masca de păr special creată pentru nevoia pe care noi o avem. În cazul în care alegem o mască pentru păr care nu se potrivește nevoii noastre, nu ne putem bucura de efectele pe care ni le dorim. Totodată, este important să ținem cont de recomandările menționate pe ambalajele produselor. Spre exemplu, dacă nu ținem cont de timpul de acțiune menționat, efectele pot fi altele decât cele pe care noi ni le dorim.

Obișnuiam să nu folosesc o mască pentru păr, deoarece consideram suficientă aplicarea șamponului și a balsamului. Părul meu a trecut printr-o schimbare radicală în urmă cu două luni, de la un negru intens la o culoare deschisă. După această schimbare, am observat modificările firului de păr. Nu mi-a rămas altceva de făcut decât să caut în stânga și în dreapta produse special destinate pentru părul deteriorat.

*

Astăzi am pregătit câteva informații despre trei măști testate în toată această perioadă pe care le voi împărtăși cu tine în acest articol. În magazinele fizice și în mediul online se găsesc zeci de produse special destinate pentru orice nevoie pe care o putem avea atât noi, cât și părul nostru. Astfel, este imposibil să nu găsești masca de păr potrivită pentru tine.

Masca hrănitoare pentru părul uscat și deteriorat „Botanic Therapy” de la Garnier este masca pe care am folosit-o de cele mai multe ori în această perioadă. Având în vedere faptul că părul meu este decolorat și vopsit, am nevoie de multă îngrijire și protecție. Această mască miroase incredibil de bine și conține ulei de măsline. Hidratează în profunzime și lasă părul mai catifelat după fiecare utilizare.  Am observat acest lucru după prima utilizare. Produsul vine într-o cantitate de 300ml, iar ambalajul este unul practic.

*

O altă mască pe care am început să o folosesc de puțin timp este cea de la Pantene- două minute de îngrijire intensivă pentru controlul părului rebel pe durata întregii zile.  Este recomandat să lăsăm această mască să acționeze timp de doar două minute. Astfel, pentru un păr uscat și deteriorat, gama din care face parte această mască va oferi părului un aspect hidratat. În plus, formula conține micro-granule care pătrund direct în interiorul firului de păr, oferind un aspect mai sănătos și hidratând firul de păr. După cum puteți observa din pozele de mai jos, modalitatea pin care luăm produsul din ambalaj este una foarte interesantă.

*

În urmă cu o săptămână, am descoperit o mască pentru păr care m-a convins să o achiziționez. Motivul principal a fost dat de faptul că este o mască pre-șamponare. Astfel, această mască este  primul astfel de produs testat. Este ușor de aplicat, se aplică înainte de șamponare, la rădăcini, pe părul uscat.  Următorul pas este acela de a lăsa masca să acționeze între cinci și zece minute. Ultimul pas este acela de a clăti bine. Au fost combinate trei argile fine, ce purifică și mențin frumusețea părului și oferă 72 ore de prospețime. Iată care sunt cele trei argile: argilă albastră (purifică), argilă verde (hidratează), argilă albă (revitalizează). Această mască este foarte interesantă și am observat îmbunătățiri în ceea ce privește excesul de sebum.

Acestea sunt cele trei măști pentru păr pe care le-am folosit în ultima perioadă. În această perioadă, am observat în hypermarketurile Carrefour că masca pentru păr de la L`Oreal și cea de la Pantene au prețuri reduse cu aproximativ 50%. Astfel, dacă și voi vreți să le încercați, cred că este momentul potrivit. Sunt curioasă care este masca voastră de păr preferată. Ați încercat vreuna dintre cele menționate de mine?

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord