Beauty

Totul despre tratamentul Eveline 8 in 1

March 25, 2017

Parul prins in coc, halatul pufos, o cafea cu  lapte, mult soare si unul dintre cele mai bune tratamente pentru unghii. Toate lucrurile mentionate mai devreme fac parte din dimineata zilei de joi. Astazi vorbim despre unul dintre tratamentele incercate de mine in ultimele saptamani. Mi-am creat o impresie despre produsul despre care vorbim si m-am gandit sa impartasesc cu voi experienta mea, sa vedem impreuna ce se intampla cand folosim produsul si daca face ceea ce promite.

dsc_0004

O lunga perioada de timp am ales sa am unghii cu gel.Sunt sigura ca si voi stiti ca acest lucru ne ofera o serie de avantaje si dezavantaje.Primul ar fi acela ca unghiile noastre arata minunat, putem alege numeroase modele pe care nu le-am putea crea cu o oja normala.Un alt avantaj este acela ca nu trebuie sa refacem manichiura zilnic, deoarece gelul rezista cel putin trei saptamani pe unghiile noastre.Insa, pe langa avantajele mentionate mai jos, exista si dezavantaje precum : Unghiile noastre se subtiaza foarte mult in urma procesului de pilire al unghiei, par lipsite de calciu in momentul in care dam jos gelul..

In urma cu doua luni citeam diverse review-uri ale tratamentului 8 in 1.Citeam cum zeci de persoane se bucura de unghiile lor, iar lucrul asta m-a facut sa achizitionez si eu produsul.Postasem atunci o poza cu el pe pagina de Facebook, iar comentariile pozitive nu au intarziat sa apara.dsc_0014Zilnic, timp de patru zile este indicat sa aplicam cate un strat subtire de lac. In ziua a 5-a lacul de curata de pe unghii, urmand aceeasi procedura pentru urmatoarea perioada.Important este sa nu treaca o zi fara sa aplicati tratamentul.

In randurile ce urmeaza vom vorbi despre ce am  observat in urma tratamentului . Iinainte de a va povesti, ma simt nevoita sa va spun ca unghiile mele nu aratau deloc bine. Era vizibil faptul ca au fost o lunga vreme de timp pilite, ca au suferit in urma procesului.In momentul in care nu era aplicat gelul pe unghii, acestea se rupeau rapid.

Experienta mea cu tratamentul Eveline 8 in 1

In primul rand trebuie sa iti spun ca dupa doar 8 zile am observat  ca unghiile mele arata mult mai bine, fata de momentul in care am dat jos gelul de pe unghii. In plus, in cele  2 saptamani in care am folosit acest tratament nu s-a rupt nicio unghie. Va pot spune ca in momentul in care aplicati pentru prima data lacul, acesta este transparent, insa in momentul in care ajungeti in cea de-a patra zi, acesta are o culoare ce duce usor spre un alb laptos.Nu are un miros puternic, asa cum o are orice oja normala.Se aplica foarte usor pe unghia naturala.In cazul in care aplicati prea mult produs, nu este o asa mare problema ca in cazul ojelor, deoarece nu se exfoliaza deloc stratul de tratament.Am citit ca anumite fete au avut parte de dureri in momentul in care au aplicat produsul, insa eu nu am avut parte de aceste “neplaceri”, din fericire.

dsc_0007dsc_0021dsc_0017

Tratamentul se gaseste pe emag, elefant in magazinele care comercializeaza produse de cosmetica.L-am gasit in Pitesti, la pretul de 11 lei.

Sunt de parere ca este un tratament absolut minunat ce m-a ajutat cu siguranta sa am unghiile de dinainte de a aplica gel pe unghia naturala si recunosc ca mi se pare un pret foarte mic pentru un astfel de produs.Voi l-ati incercat?

dsc_0018

Facebook Comments

Only registered users can comment.

    1. Se gaseste si in Auchan si in Fortuna, insa eu l-am luat de la Jolie Jolie (in Gavana 3, magazinul se afla in statia de autobuz)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord