Tomi Pizza Buonissima cu ingredinte alese așa cum trebuie

Tomi Pizza Buonissima cu ingredinte alese așa cum trebuie! Cam așa a început săptămâna!

*

De acum ne putem bucura de noua pizza congelata Tomi făcută așa cum trebuie. Dată la foc pe vatră, din inima Italiei din micul orășel Noceto cu blat dospit 24 de ore. Indiferent de preferințe, putem alege între cele trei sortimente SUPER de pizza, toate preparate cu ingrediente alese.

*

  •  Super Salami – Specialitățile din carne, de la salamul Pepperoni clasic, până la varianta lui mai mică, sunt condimentate exact cât trebuie, iar gustul este unul autentic.
  •  Super Formaggi – Brânzeturile sunt pe alese. Toate specialitățile sunt tratate cu respect. Una e proaspătă, alta e maturată. Una e netedă și pufoasă, alta grea și plină de savoare.
  •  Super Mozzarella – Adunăm totul cu grijă. Mozzarella este preparata după cum doar noi știm. Șunca e condimentată exact cât trebuie, iar brânza edamer completează gustul autentic.
*

Vineri seara, weekend sau pur și simplu un moment în care vrei să te bucuri de o pizza acasă? Se găsește deja în magazine. Trebuie doar să o prepari, conform instrucțiunilor de pe ambalaj și să te bucuri din plin de o pizza extreeeem de delicioasă.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*