Looks

Camasa in dungi – tosave.com

March 27, 2018

 

Momentul mult așteptat se pare că a sosit. Nu ne rămâne de făcut decât să aranjăm în prim plan articolele subțiri și să ne luăm adio de la puloverele și paltoanele mult purtate în această iarnă. Mi-am propus să vorbim astăzi despre un site descoperit de curând și despre prima comandă plasată.

ToSave adună în aceași loc articole de îmbrăcăminte, accesorii, articole pentru casă și grădină, electrocasnice și accesorii pentru autovehicule. Astfel, putem economisi timp, având în vedere faptul că majoritatea lucrurilor de care am avem nevoie se găsesc într-un singur loc. Am ales să adaug în coșul de cumpăraturi două articole de îmbrăcăminte, iar astăzi am de gând să vă vorbesc despre unul dintre ele.

În ultima vreme am ales să comand online articolele preferate, pentru a economisi timp și pentru a mă bucura de cât mai multe reduceri. De curând am descoperit un nou site și mi-am propus să împărtășesc câteva informații cu voi.

Camasa in dungi – tosave.com

Chiar dacă vorbim despre anotimpurile reci sau cele calde, camasa in dungi nu trebuie să lipească din dulapul nostru. Fiind o piesă versatilă, o putem purta oricând și mai ales în combinații numeroase. Fie că alegem să o purtăm descheiată, fie că o bagăm în pantaloni sau pur și simplu o purtăm normal, așa cum am ales eu, cu siguranță  ținuta va fi una reușită. Este acel articol care ne va salva în situațiile în care nu avem nicio sursă de inspirație.

Am ales să comand o cămașa în combinația alb și crem, iar pe site am observat că erau disponibile și alte combinații: alb și albastru; alb și roz. Materialul este unul foarte bun, deloc transparent. În ceea ce privește mărimea, am ales XL și se potrivește de minune pentru un M/L (depinde dacă vă doriți o cămașă care să stea fixă sau una puțin mai largă).  Cât despre preț… doar 5,33$. Consider că este un preț mai mult decât avantajos pentru o astfel de cămașă pe care sunt sigură că o pot purta în diferite ținute.

Tosave.com

 

  • Navigarea nu este deloc dificilă, deoarece site-ul este foarte bine structurat.  În momentul în care am căutat aceste articole, am găsit cu ușurință ceea ce îmi doream. Defapt, am găsit mult prea multe lucruri, ce-i drept. Iar dacă veți arunca un ochi pe www.tosave.com, mă veți înțelege. Sunt disponibile sute de articole la prețuri accesibile.
  • Prețurile articolelor sunt accesibile, iar majoritatea articolelor au reduceri foarte bune.
  • În aproximativ trei spăptămâni a ajuns comanda și a fost adusă acasă, de poștaș.
  • Angajații sunt foarte amabili și sunt pregătiți să văiofere toate informațiile de care aveți nevoie.

Sunt curioasă să aflu care este părerea voastră despre cămasă pe care o port astăzi. Ați comandat până acum de pe www.tosave.com?

 

  

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord