Looks

Vesta bordo: www.tosave.com – Cat de mult conteaza tinutele pe care le porti?

April 26, 2018

Sunt dimineți în care te trezești cu zâmbetul pe buze și întreaga zi merge atât de bine. Sunt dimineți în care grijile apar încă din prima clipă. În unele zile îți alegi din dulap piesele care nu se potrivesc deloc. Însă, sunt sigură că sunt și zile în care îți creezi ținute incredibil de frumoase. Astăzi este vorba despre felul în care te simți, indiferent de piesele alese. Este vorba doar despre felul în care te simți, indiferent de privirile sau vorbele celor din jur. Întotdeauna, înainte de toate, contează felul în care te simți și starea ta de bine.

De multe ori am ales piese total nepotrivite, însă de fiecare dată m-am simțit eu, m-am simțit atât de bine. Cât de mult contează asta! Probabil că ai observat o mulțime de ținute banale, însă niciodată nu o să port piese în care nu mă simt confortabil. Și nu, nu contează locul de unde ți-ai ales o anumită rochie sau o pereche de pantofi. Cel mai mult contează să îți alegi articolele pe care tu le apreciezi și care îți plac.

Ținutele all black sunt preferatele mele, chiar dacă aleg de cele mai multe ori să adaug un strop de culoare. Asta s-a întâmplat și astăzi. Am purtat o ținută comodă, ca de fiecare dată. Am ales o vest care, din punctul meu de vedere nu trebuie să lipsească din dulapul nostru. Fie că alegem să o purtăm alături de o fustă sau o pereche de blugi, poate fi integrată cu ușurință în ținutele purtate.  Și pentru că am vorbit puțin mai devreme despre locul de unde ne achiziționăm articolele preferate, mă simt nevoită să îți vorbesc și despre costuri. Fie că alegi un articol găsit în perioada reducerilor, fie că îți achiziționezi articolele la începutul sezonului, important e ca tu să fii fericită în momentul în care porți respectiva piesă.

Shopping-ul online mă salvează de cele mai multe ori, iar prin intermediul lui găsesc de cele mai multe ori articole reduse. Vesta pe care o port astăzi a costat doar 9,5 euro. Vesta este disponibilă în patru nuanțe incredibil de frumoase. Din momentul în care am comandat-o, a durat aproximativ două săptămâni până când a sosit la poșta din cartier. Am fost norocoasă, pentru că a fost adusă acasă de către poștaș. Cât despre taxe vamale, nu am plătit nicio sumă, deoarece valoarea nu a depășit suma de 10 euro. Materialul este unul bun, nu se șifonează, însă se calcă puțin cam greu. Cordonul din jurul taliei ne ajută să obținem o talie evidențiată într-un mod frumos.

Ținuta a fost completată de o bluză simplă și o pereche de pantaloni din piele. Pe lângă fericirea din momentul în care coletul a sosit și am văzut cât de frumos este articolul, mai mult a contat felul în care m-am simțit. Contează starea noastră de bine, în primul rând, apoi celelalte lucruri din jur. Și sunt sigură că în momentul în care suntem fericite, ce este în jur va conta atât de puțin.

Vesta comandată de pe site-ul www.tosave.com

Sunt curioasă care este părerea ta despre vesta pe care o port astăzi. Pe www.tosave.com puteți găsi o mulțime de produse din diferite categorii. De la cosmetice și articole de îmbrăcăminte până la articole pentru casă și grădină, zeci de mii de produse sunt disponibile pe site. Dacă vă face cu ochiul, o puteți găsi AICI.

 

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. E super, îmi place.Si eu sunt adepta negrului,dar uneori nu strica și o pata de culoare 😍😍😍😘😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord