Am testat fondul de ten THE ONE Everlasting Sync Foundation!

Mi-am pregătit o ciocolată caldă și m-am așezat la birou. Am lângă mine unul dintre pachetele ajunse în ultima săptămână, pachet ce abia așteaptă să fie deschis. Știu deja ce se află înăuntru și sunt entuziasmată să testez cât mai repede produsul.

*

THE ONE Everlasting Sync Foundation de la Oriflame este chiar aici!

Urma să testez primul nostru fond de ten inteligent cu tehnologia unică Skin Response dezvoltată pentru a crea o sincronizare permanentă a pielii cu mediul înconjurător asigurând acesteia un aspect proaspăt și o senzație de confort. Disponibil în 15 nuanțe create pentru subtonuri calde, reci și neutre, rezistă până la 30 de ore! Asta promite fondul de ten.

*

Undeva la ora 10 dimineața eram pregătită să văd dacă noul fond de ten face ceea ce promite.

Aplicarea:  S-a aplicat atât de ușor și, într-adevăr, am observat cum nuanța lui ușor, ușor s-a adaptat cu nuanța tenului meu. Am de gând să îl aplic cu ajutorul burețelului de machiaj în cel mai scurt timp, pentru a observa dacă este vreo diferență în ceea ce privește acest prim pas.

Rezistența: Având în vedere faptul că am stat întreaga zi în casă, nu mă face decât să fiu nerăbdătoare să văd cum se comportă și într-o zi obișnuită, în care alerg din stânga în dreapta. M-am demachiat undeva la ora 10 seara. Ce am observat? Având tenul mixt, tenul meu lucea foarte puțin în zona T. În rest, fondul de ten arăta foarte bine. Am rămas plăcut surprinsă de rezitență și, față de alte produse testate, pentru acesta am doar cuvinte de laudă! Îmi place!

Nuanța: Perfectă! Mi se potrivește de minune.  Sunt disponibile 15 nuanțe, astfel că este imposibil să nu o găsiți pe cea care vi se potrivește.

Părerea mea: Îmi place la nebunie! L-am adăugat în portfard, aștept cu nerăbdare să îl folosesc încă o dată.

Vestea bună: Este deja disponibil așa că îl puteți achiziționa și voi!

Dacă ați testat deja acest produs, aștept cu nerăbdare să îmi lăsați în comentarii părere voastră.  

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*