Food

Tefal Ingenio- Gateste ca un profesionist chiar la tine acasa!

September 5, 2018

Ingenio revoluționează felul în care gătești, datorită tigăilor pe care le poți folosi pe plită, în cuptor, pe masă și chiar în frigider. Gătitul nu a fost niciodată mai simplu! Datorită tehnologiei Ingenio ce conferă 100% siguranță, poți trece de la o tigaie la alta printr-un simplu click. Cu Ingenio poți găti pe plită, în cuptor, poți servi direct pe masă sau chiar să depozitezi mâncarea rămasă în frigider. De altfel, preparatul poate fi reîncălzit în același vas, fără a mai fi nevoie să-l transferi. Datorită sistemului cu mâner detașabil, vasele de gatit Ingenio alături de mâner pot fi depozitate cu ușurință.  Gama Ingenio este compatibilă cu toate sursele de căldură: inducție, gaz, electric, ceramic sau halogen.

Setul este format din 11 piese: Cratiță de 16 cm, 20 cm, respectiv 24 cm, două tigăi de 22 cm, respectiv 26 cm, o tigaie wok 28 cm, un set de trei capace plastic 16 cm, 18 cm, respectiv 20 cm, un mâner detașabil și o spatulă.

Unde putem folosi vasele de gătit?

*

Pe plită
Vasele de gătit Ingenio sunt prevăzute cu cel mai rezistent înveliș antiaderent de la Tefal și cu tehnologia patentată Thermo-Spot (disponibil doar la tigăi) ce indică momentul în care tigaia atinge temperatura optimă pentru a începe să găteşti.

În cuptor
Datorită mânerului detașabil, vasele de gătit Ingenio se potrivesc cu ușurință în cuptor, fără restricţii privind temperatura, astfel încât fiecare produs poate fi folosit ca tigaie sau vas pentru cuptor. Sunt ideale pentru rețetele a căror preparare începe pe plită şi se continuă în cuptor.
Pe masă
Vasele de gătit Tefal Ingenio se transformă în vase pentru servire, imediat ce mânerul este detașat. De aceea, nu va mai fi nevoie să transferi preparatul pentru a fi servit.
În frigider
Adaugă capacul ermetic Ingenio pentru a depozita mâncarea rămasă în frigider. Poţi reîncălzi preparatul în același vas, fără a mai fi nevoie să-l transferi.
În dulap
Gama Ingenio oferă o economie semnificativă de spațiu, deoarece produsele pot fi cu ușurință stivuite. Având în vedere că mânerul este detașabil, vasele de gătit vor ocupa mai puțin loc în dulap.
Mâner sigur şi robust
Mânerul Ingenio poate susține o greutate de până la 10 kg, având de asemenea o garanţie de 10 ani. Este detașabil, lucru care nu poate decât să ne ușureze activitățile din bucătărie.

Mânerul detașabil, poate fi folosit la toate tigăile din gama Ingenio. De câte ori ți s-a întâmplat ca, din cauza mânerului, vasele să nu încapă în dulap sau în frigider?

*

Avantajele vaselor pentru gătit:

-Înveliș interior și exterior anti-adeziv, pentru o curățare ușoară;

-Indicator Thermo-Spot;

-Thermo-Spot: indică momentul în care tigaia a atins temperatura optimă pentru gătit;

-Baza de cupru cu particule de minerale și titan, serigrafiată, cu difuziune optimă a căldurii, pentru o preparare mai eficientă a mâncării, compatibilă cu toate sursele de căldură (inclusiv plitele cu inducție);

-Mâner detașabil, ce poate fi folosit la toate tigăile din gama Ingenio;

-Se pot folosi în cuptor cu excepția mânerului;

-Se pot folosi în mașina de spălat vase cu excepția mânerului;

-Compatibilă cu toate sursele de caldură.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord