Suplimentele alimentare pentru o iarnă fără griji

*

Starea noastră de bine este puternic influențată atât de starea fizică de sănătate, cât și de nivelul de stres la care ne expunem. De aceea, am găsit suplimentele alimentare potrivite pentru întreaga familie. Întâmpinăm sezonul rece pregătiți de orice.Eu am ales Neurovert Forte, Stress Clean Complex, Fluend Extrem și Fluend Extrem Sirop, de la Sun Wave Pharma pentru o iarnă fără griji!

*

Neurovert Forte contine Bacopa monnieri – care stimulează funcțiile creierului, în special rata de învățare, atenția, capacitatea de reținere a informațiilor, viteza de procesare a informațiilor vizuale și Citicolina – care este un precursor al fosfatidilserinei, care a fost legată de sănătatea creierului. Citicolina stimulează funcțiile cognitive, îmbunătățește starea de spirit și îmbunătățește vederea.

*

Stress Clean Complex este un supliment alimentar care lucrează pe baza a 3 adaptogeni, care au capacitatea de a menține energia creierului la un nivel constant. Soluțiile științifice pentru sănătatea creierului vă eliberează corpul și mintea, astfel încât să puteți gândi mai mult, să faceți mai mult și să vă bucurați mai mult. Stress Clean Complex nu conține nici magneziu, nici valeriană.

*

FluEnd Extrem & FluEnd Extrem Sirop – și ești din nou BINE! FluEnd Extreme – o soluție naturală, puternică și rapidă. Are acțiune emolientă la nivelul gâtului, conține printre cele mai bune remedii naturale:

  • Studiile au indicat că vitamina C poate scurta durata de viață a unei răceli și o poate face mai blândă. În plus, îți îmbunătățește sănătatea generală, inclusiv sistemul imunitar. Aportul suficient de vitamina C poate ameliora infecțiile tractului respirator superior.
  • Extract de tei, care este o sursă bogată de vitamina C.
  • Ulei de mentol și mentă sălbatică, care susțin funcționarea normală a căilor respiratorii superioare și au acțiune liniștitoare asupra gâtului. Mentolul ajută și la decongestionarea nasului;
  • Extract de marshmallow, care căptușește eficient durerile de gât cu un „film protector” și calmează iritația. Astfel, ajută sistemul respirator să se vindece mai repede.
  • Ulei de eucalipt, care are efect emolient asupra mucoasei orofaringiene.
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*