Beauty

Stop celulita! Doua produse anticelulitice profesionale de la Glamis.ro

November 26, 2018

*

În urmă cu o săptămână, ajungeau la mine două produse special destinate pentru o piele fără celulită, cât mai netedă, fermă și suplă. În ultima vreme corpul meu a trecut printr-o mare transformare, având în vedere că am slăbit peste zece kilograme. Tocmai de accea, consider că aceste produse au ajuns în momentul potrivit. Este perioada perfectă pentru a folosi aceste produse și pentru a mă bucura din plin de rezultatele fiecăruia în parte. De când au ajuns, le-am folosit de cinci ori. Acesta este motivul pentru care, din păcate, nu vă pot oferi prea multe detalii despre modificările pe care le observ sau nu. Acest articol cuprinde informații generale despre fiecare produs în parte și prima părere despre acestea. Desigur, urmează să folosesc aceste produse și în următoarea perioadă, iar pe voi vă voi ține la curent cu părerea mea. Știu că ne gândim la astfel de produse doar în sezonul cald, însă ce spuneți dacă începem din timp să ne preocupăm de acest aspect? Sunt sigură că mai apoi, în sezonul cald ne vom bucura de o piele frumoasă, catifelată fără urmă de celulită.

*

Cele două produse despre care vom vorbi în acest articol pot fi achiziționate de pe site-ul www.glemis.ro. Pentru că în ultima perioadă vorbim pe blog despre produse de îngrijire și de frumusețe, echipa Glemis mi-a trimis aceste produse, pentru a le testa și pentru a vă vorbi despre ele. În momentul în care am plasat comanda, nu a durat mai mult de 15 minute până când am fost contactată de către o persoană de la Glemis. Ne-am asigurat astfel că toate datele de contact sunt corecte, pentru a ajunge în siguranță la mine. Nu au trecut mai mult de 24 de ore si coletul a ajuns. Cred că este pentru prima dată când am primit atât de repede o comandă și nu în ultimul rând, când am primit într-un timp foarte scurt toate detaliile cu privire la statusul comenzii.

De ce să alegem crema profesională pentru slăbit cu alge Remary?

Crema cu alge și uleiuri esențiale pentru slăbit conține ingrediente naturale ce contribuie la: diminuarea semnificativă a celulitei, reducerea circumferinței corporale, arderea grăsimile și detoxifierea organismulului. În plus, ajută la eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și cea limfatică, lăsând pielea revitalizată. Aspectul pielii de portocală dispare, pielea este hidratată și elastică. Adipocitele își reduc volumul, dimensiunile șoldurilor și taliei se micșorează semnificativ. Substanțele active din algele marine reglează metabolismul la nivel celular, accelerând procesul de regenerare și redând fermitatea și elasticitatea pielii. Acestea au rolul de a fragmenta grăsimile și de a le transforma în componente mai mici, normalizând metabolismul la nivelul pielii. Crema remodelează zonele cu probleme, protejând pielea de pe abdomen, coapse, fese și șolduri. În plus, aspectul pielii, aceasta devenind mai netedă, mai fermă și mai suplă.

Ambalajul produsului este unul practic, putem cu ușurință să alegem atât produs cât avem nevoie. Aplicarea se realizează cu ușurință. Este absorbită cu ușurință în piele, astfel că ne putem relua activitățile de zi cu zi la scurtă vreme după aplicare. Mirosul produsului este unul intens, care te face să te simți atât de bine după momentul aplicării. Cred că ar fi mai corect spus că avem parte de un moment de relaxare în momentul în care aplicăm acest produs. În ultima perioadă, am slabit peste zece kilograme, astfel, pielea mea are mare nevoie de astfel de produse în continuare. Aleg să aplic acest produs de fiecare dată, după duș. În momentul în care pielea este curată, aleg o cantitate suficientă de produs și masez fiecare zonă în parte.

Produsul vine în trei variante în ceea ce privește cantitatea: 30 ml, 250 ml și 500 ml. Având în vedere că nu avem nevoie de o cantitate mare de produs, sunt sigură că acesta, în cantitatea de 250 ml, îmi va ajunge pentru o perioadă lungă de timp.

Știu că sunteți și voi interesate de ingredientele fiecărui produs pe care doriți să îl achiziționați. Tocmai de aceea, iată care sunt acestea:

Algele marine brune (Fucus Vesiculosus Extract); Ceara de albine (Beeswax); Unt de Shea (Butyrospermum Parkii); Iedera (Hedera Helix (Ivy) Extract); Uleiul de măsline (Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiable); Extract din castan sălbatic (Aesculus Hyppocastanus Extract); Coada calului (Equisetum Arvense Extract); Ulei de Centella Asiatica (Centella Asiatica Extract)

Puteți afla mai multe informații sau achiziționa produsul de AICI

De ce să alegem crema termoactivă anti-celulitică Remary?

Bazat pe eficiență imediată și precizie, acest tratament prețios de remodelare corporală și fermitate conține ingrediente de ultimă generație. Îmbină textura inovatoare cu cele mai bune rezultate din știință și natură. Cea mai recentă inovație exclusivă, complexul Pro Active Remary, este alcătuit dintr-un cocktail extrem de concentrat. Acesta are la bază cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite împotriva celulitei. Complexul Pro Active Remary mărește permeabilitatea datorită efectului termoactiv. În plus, permite astfel ingredientelor active să ajungă la stratul vizat în piele.

Putem simți o ușoară senzație de „fierbinte” în momentul în care produsul este aplicat pe corp. La fel ca și în cazul produsului mai sus menționat, în momentul în care aplicăm produsul, ne ducem cu gândul la un moment de relaxare. Dacă ne gândim și la rezultatele care nu vor întârzia să apară după mai multe utilizări, zâmbetul apare pe fața noastră fără să vrem. Textura este una ușoară, de gel. Am fost plăcut surprinsă să constant faptul că produsul este absorbit rapid în piele. Nu, nu rămâne absolut deloc pielea lipicioasă, mai degrabă putem vorbi de faptul că arată mult mai bine după aplicare. Astfel, aleg cantitatea dorită în funcție de zona unde urmează să aplic, iar prin mișcări circulare masez foarte bine. Până în acest moment, am încercat alte două astfel de produse, însă, din punctul meu de vedere, crema anti-celulitică de la Remary este cea mai bună încercată de mine. Simt cu adevărat că produsul acționează atunci când este aplicat. Mai mult, de la o aplicare la alta observ îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul pielii.

Produsul este disponibil în trei variante: 30 ml, 250 ml și 500 ml. La fel ca și în cazul produsului prezentat mai sus, cantitatea este suficientă  pentru o perioadă mai lungă de timp.

Ingrediente:

-Algele marine de stâncă; Iedera; Sunătoare; Extractul din frunză de viță de vie; Coada calului.

Ce face efectiv crema termoactivă anti celulitică profesională?

În primul rând, estompează aspectul celulitei insistente și menține fermitatea pielii. În plus, stimulează circulația sangvină și elimină toxinele. Nu în ultimul rând, reduce retenția de lichid și menține elasticitatea pielii. Sună bine, nu?

Puteți afla mai multe informații sau puteți achiziționa produsul de AICI.

*

Sunt de părere că cele două produse fac o echipă foarte bună împreună. În plus, sunt încântată de recipientele alese, pentru că pot observa oricând cât produs mai este în ambalaj. În plus, este atât de ușor să luăm atât produs cât avem nevoie. Sunt convinsă că rezultatele nu vor întârzia să apară, însă pentru a ajunge la acestea, voi continua să aplic produsele în mod constant. Astfel că, voi acorda o luna de zile, timp în care voi aplica zilnic cele două produse, pentru ca mai apoi să vă prezint care sunt rezultatele. Sunt curioasă dacă ați încercat până acum aceste produse și bineînțeles care este părerea voastră. Dacă vă interesează vreunul dintre cele două produse, țin să vă anunț că în această perioadă puteți achiziționa pe oricare cu o reducere de 25%.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord