Mixa- Gama Hyalurogel

Gama Hyalurogel de la Mixa, formulată sub control medical cu acid hialuronic pur oferă hidratare chiar și în cazul pielii sensibile. Texturi lejere ce se absorb rapid, potrivite pentru sezonul cald.

*

Pasul 1: Serum HYALUROGEL Mixa

Hyalurogel este serumul cu Acid Hialuronic special conceput pentru hidratarea pielii sensibile. Calmează pielea sensibilă și oferă hidratare imediată ce se menține timp de 24H. Formulă hipoalergenică.

  • 5% Vitamina B3 – Cunoscută sub denumirea de niacinamidă: protejează și calmează pielea;
  • Pro-vitamina B5 – Cunoscută drept pantenol: calmează și repară bariera de protecție a pielii;
  • Acid Hialuronic Pur – cel mai hidratant ingredient activ.
*

Pasul 2: Crema-gel HYALUROGEL LIGHT de la Mixa

Este o cremă hidratantă îmbogățită cu Acid Hialuronic pur și 7% glicerină vegetală, perfectă pentru un ten sensibil deshidratat, normal-uscat. Textura sa lejeră permite formulei să pătrundă ușor în piele oferindu-i acesteia un aspect hidratat și catifelat. Formulă hipoalergenică. Non-comedogenic.

– 7% Glicerină vegetală – cu proprietăți hidratante;

– Acid Hialuronic pur – datorită capacității sale mari de a reține de 1000 de ori greutatea sa în apă, Acidul Hialuronic contribuie la menținerea unei pieli hidratate, protejând bariera de protecție și elasticitatea pielii.

Îngrijirea tenului cu produsele Mixa

Mixa, expertul pielii sensibile, este un brand cu o existență de aproape 100 de ani în farmaciile din Franța. Misiunea MIXA in România este aceea de a oferi expertiză dermatologică accesibilă pentru toate tipurile de piele sensibilă. Întreg portofoliul MIXA se supune unei carte stricte de formulare:

  • Testat sub control medical;
  • Testat pe 100% piele sensibilă;
  • Formule hipoalergenice;
  • Rezultate dovedite clinic.
Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*