Șervețelele Zewa, partenerul ideal atât acasă, cât și în afara casei

Fie că ești acasă sau în afara casei, explorând natura împreună cu cei dragi, șervețelele Zewa, delicate și rezistente în mașina de spălat, sunt aliatul perfect în orice situație. Batistele nazale în pachete individuale cu ambalaj reciclabil sunt ideale atunci când te afli în afara casei (de la un nas care curge până la o înghețată care se topește), în timp ce șervețelele faciale, pe care le folosești acasă, au o utilizare foarte simplă și pot fi scoase din cutie cu o singură mână, pentru ca tu să faci față cu succes oricăror întâmplări neașteptate.

Șervețelele Zewa sunt testate dermatologic și delicate cu pielea sensibilă, pentru a te ajuta pe tine și pe cei dragi să vă simțiți confortabil.

*

Cele 2 variante, șervețele faciale la cutie și batiste nazale în pachete individuale. Sunt disponibile într-o varietate de modele stilate, pentru a se potrivi cu decorul casei tale sau cu orice geantă, atunci când ești pe drum.

*

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ajungă un șervețel din greșeală în mașina de spălat! Când folosești șervețelele Zewa, nu mai trebuie să fii îngrijorat că o să ai toate hainele pline de scame. Sunt suficient de puternice și nu se dezintegrează dacă sunt uitate în buzunarele hainelor.

*

 

De ce să alegi șervețelele Zewa pentru tine și pentru familia ta?

  • Sunt fine și blânde cu pielea în timpul utilizării
  • Sunt testate dermatologic și potrivite pentru pielea delicată
  • Sunt rezistente în mașina de spălat și nu se dezintegrează dacă sunt uitate in buzunarele hainelor
  • În funcție de preferințele tale și ale celor dragi, poți opta pentru una dintre variantele cu parfum delicat sau pentru șervețelele fără parfum
  • Sunt disponibile într-o varietate de ambalaje stilate
  • Au ambalaj reciclabil, fiind prietenoase cu mediul inconjurător

*

Te poți baza pe ele în situațiile neprevăzute, este bine să le ai la îndemână fie că ești acasă sau în afara casei. Batistele nazale în pachete individuale, care încap în orice buzunar.
Bucură-te de șervețelele Zewa, delicate și rezistente în mașina de spălat, fie că ești acasă sau în afara casei!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*