Spală cu încredere cu șervețelele antitransfer Colour Catcher!

Spală cu încredere cu șervețelele antitransfer Colour Catcher!

*

Ritmul alert al vietilor noastre ne invață să ne organizăm cu mai multă responsabilitate! Haine în culori diferite împreună la spălat? Desigur! Colour Catcher te ajută să speli hainele într-un mod mai sigur și mai eficient. Scapă de o grijă și salvează timp, bani și energie. Servetelele captatoare de culoare Colour Catcher utilizează o tehnologie ce impiedică transferul culorilor între haine, ajutându-te să economisești timp și bani. Descoperă șervețelele Colour Catcher care:

Previn transferul culorilor între haine,
Permit spălarea hainelor de culori diferite,

Protejează strălucirea culorilor,
Previn apariția nuanțelor cenușii.
Descoperă Colour Catcher și bucură-te de beneficiile pe care le oferă! Dovada e în produs!

*

Evită transferul accidental de culori și spală cu încredere culorile puternice împreună, în același ciclu de spălare. Colour Catcher îți protejează hainele împotriva amestecului culorilor, iar tu te vei simți în siguranță de fiecare dată când speli haine. Datorită tehnologiei sale, șervețelul  acționează ca un magnet, captând excesul de culoare și murdărie din apă, în timpul spălării. Dovada este în produs!

*

Tot ce trebuie să faci este să:

Desfaci șervețelul și să îl pui în cuva mașinii de spălat. Mai apoi, trebuie doar ntroduci hainele tale alături de detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit. Stai liniștită și fară griji. La finalul ciclului de spălare, scoți șervețelul, îl arunci și te bucuri de hainele tale.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*