Semi di Lino Blonde&Brunette – descoperă produsele Alfaparf

Când părul este expus tuturor factorilor externi ce îi afectează culoarea și aspectul, Alfaparf Milano Professional ne provoacă să redăm părului nostru îngrijirea de care are nevoie.

Ne dorim să avem un păr frumos și sănătos, iar culoarea lui să fie incredibilă, nu e așa? Găsești mai jos câteva informații despre două noi produse destinate îngrijirii părului pe care le-am inclus în rutina de îngrijire de aproximativ 3 săptămâni.

Gama este unealta perfectă de îngrijire și evidențiere a frumuseții oricărui tip de păr vopsit, tratează fibra capilară, morfologia și problemele de scalp. Produsele răspund nevoilor principale ale părului vopsit, previn estomparea culorii și o protejează, datorită tehnologiei și formulelor inovatoare. Formulele gamei sunt fără ingrediente de origine animală sau derivate din acestea.

*

 Semi di Lino Blonde este potrivit pentru părul blond sau gri, care tinde să aibă reflexii galbene

 Semi di Lino Brunette este potrivit pentru părul șaten sau brunet, care tine să aibă reflexii portocalii.

*

NEUTRALIZEAZĂ. REVIGOREAZĂ. HIDRATEAZĂ –  SEMI DI LINP BLONDE sau BRUNETTE

-Urban defence pro – scut anti-poluare pentru protecție completă

-Shine fix complex – 24 de ore de strălucire de la rădăcină până la vârfuri, datorită extractului din semințele de in

-Color fix complet –  filtrul UV și antioxidanții prelungesc frumusețea culorii. Chiar și după 9 spălări tonul este intens și strălucitor.

-Blue light shield – protejează culoarea de daunele cauzate de lumina albastră.

-Ingredient activ specific: Blonde recovery extract de semințe de roșcovă ce oferă vigoare și hidratare pentru o culoare intensă și un aspect sănătos de durată. Un impuls nutritiv și revitalizant pentru o culoare strălucitoare a părului.

-Formule vegane – formulele gamei sunt fără  ingrediente de origine animală sau derivate din acestea

-Parfum pe bază de ingrediente bio – parfumul cu note florale este derivate natural și obținut prin intermediul unor surse regenerabile.

â

Voi ce produse minune ați găsit pentru părul vostru? Sunt curioasă să îmi spuneți cum arată rutina voastră de îngrijire a părului.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*