Looks

Scrisoare către tine: Increderea in noi #LikeYourself

August 3, 2018

*

Draga mea,

Îți scriu aceste rânduri fiind sigură că îți vor aduce zâmbetul pe buze și în același timp te vor determina să îmi fii aproape în această călătorie. La finalul rândurilor scrise, vei afla despre ce călătorie este vorba mai exact.

Trăim într-o lume în care se pune mare preț pe părerea celor din jur. Sunt momente în care contează mai mult ce spun ceilalți decât ceea ce simțim sau gândim noi. Înainte de a ne asculta pe noi, ne întrebăm, fără să vrem, ce părere își vor forma ceilalți. Ajungem să nu ne bucurăm de visurile noastre sau de dorințele pe care le avem, din simplul fapt că ne este teamă de reacția celor din jur. Și astfel, nu ne mai putem bucura de noi, de reușitele pe care le putem avea.

Recunosc, nu puține au fost situațiile în care toate cele scrise mai sus descriau perfect starea în care mă aflam. Nu de puține ori am renunțat la anumite idei sau lucruri pentru simplul fapt că mă gândeam cum vor reacționa cei din jurul meu. Într-un anumit moment, mi-am dat seama că trebuie să țin cont de o singură persoană: de mine.

Am realizat cât de important este să duc la bun sfârșit lucrurile care mă fac cu adevărat fericită, iar eu să fiu întotdeauna pe primul loc. Mi-am dat seama cât de important este mă bucur de tot ce este în jurul meu. Am învățat să am încredere în mine, să mă cunosc cu adevărat. Fac parte din  campania #LikeYourself, inițiată de Nivea și am responsabilitatea de a răspândi mesajul campaniei: încrederea în noi.

*

Sunt momente în care părul nu se așează perfect, micile imperfecțiuni își fac apariția sau articolele purtate nu se potrivesc. Dar când  a fost ultima dată când ai privit în oglindă și ai zâmbit, fiind mulțumită de felul în care arăți? Te încurajez ca de fiecare dată când te privești să îți zâmbești și să te bucuri. Suntem frumoase, indiferent de produsele cosmetice alese, articolele purtate sau filtrele folosite în social media. Dacă mi-ar cere cineva un sfat, acela ar fi: „Să ai încredere în propria persoană”. Consider că asta e cel mai important.  În momentul în care ai încredere în tine, sunt sigură că toate lucrurile pe care le realizezi îți par mult mai ușoare.

Înainte de a încheia această scrisoare pentru tine, sper că ai observat fotografiile inserate. Am avut parte de multă liniște în jur, în Delta Dunării, loc în care am petrecut câteva zile minunate. Cu siguranță aceste zile au reprezentat momentele potrivite în care mi-am dat seama cât de mult contează încrederea pe care o avem în noi. Am purtat o rochie care are o poveste de aproximativ douăzeci de ani. M-am bucurat de fiecare lucru mărunt din jurul meu. Nu îmi rămâne de făcut decât să îți mulțumesc că ai citit rândurile scrise de mine și să îți ofer detalii despre călătoria noastră. Totul constă în drumul pe care îl parcurgem cu fiecare gest și gând spre dobândirea încrederii în noi.  Cu ajutorul tău, pot face parte din campanie cât mai mult timp. Astfel, putem încuraja cât mai multe persoane să aibă încredere în ele. Așadar, îmi ești alături?

Te îmbrățisez cu drag și nu uita #LikeYourself

Facebook Comments

Only registered users can comment.

  1. Cred ca multa lume se confrunta cu aceasta problema, chiar si eu uneori, iar primul pas este sa constientizam acest lucru. Apoi lucram la acest aspect incat sa ne dezvoltam si sa crestem frumos.

  2. Frumoasa initiativa a celor de la Nivea, cateodata avem nevoie sa ne oprim in loc si sa ne dam seama ca iubirea de sine nu este egoism ci dimpotriva, daca esti fericit cu tine ii poti face si pe altii fericiti.

  3. Campania asta este superba! Imi place mult pentru ca vine sa sustina tinerii si sa ii încurajeze sa se iubească asa cum sunt… nu sa se uite la modelele false din jurul lor! Pozele tale sunt foarte frumoase… imi place mult si rochita!Pupici!💙

  4. Nu de mult am învățat să fac ceea ce doresc și să nu mai ascult de gura lumii, dar asta a venit după ce am învățat să mă iubesc și să am încredere în mine. A fost un drum lung, dar care astăzi îmi dă putere sa fac ceea ce doresc și să lupt pentru visele mele. Foarte frumoase cuvinte și îmi plac mult și pozele.

  5. Cat de frumos ai vorbit si ai expus parerea ta sincera. Eu cred ca atata timp cat ne iubim si avem incredere in noi si cei din jurul nostru ne vor trata ca atare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord