Beauty

Scapă de astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice – LifeCare

April 15, 2018

Scapă de astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

LifeCare

Este adevărat că schimbarea sezonului aduce zile mai lungi, vreme mai caldă și cer mai însorit. Însă, pentru mulți dintre noi, primăvara înseamnă o stare de oboseală și slăbiciune fizică, anxietate și lipsa energiei. Toate aceste stări și numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei de primăvară. Astenia de primăvară, împreună cu un stil de viață modern și agitat, ne predispune stresului. După cum bine știți, stresul are o mulțime de efecte negative asupra minții și corpului. De multe ori ne este greu să îl evităm și cu atât mai dificil să îl combatem.

Cum trecem peste astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

Există câteva motive pentru care tot mai mulți oameni aleg să iși întărească sănătatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții folosind uleiurile terapeutice. Este important de știut că uleiurile terapeutice acționează în același timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emoțional și spiritual.

NOUL Magic Oil Kräuter® este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.

Acțiunea incredibilă și puternică a ingredientelor este posibilă datorită standardului foarte înalt al calității ingredientelor și menținerii principiilor active din ele. Mai exact, o importanță deosebită o au 8 din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIO Grâu, BIO Rozmarin, BIO Portocală, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Măsline, BIO Lavandă și BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului.

Produsul este ideal pentru întreaga familie. Datorită conținutului concentrat de uleiuri valoroase esențiale din peste 30 de plante, produsul are un spectru larg de acoperire. Este soluția ideală pentru o relaxare completă și rapidă.  Cantitatea produsului: 100 ml.

Magic Oil Kräuter® are rezultate uimitoare în caz de:

  • dureri de cap – 2 picături (masaj în zona tamplelor);
  • dureri reumatice – 3/10 picături (masaj în zona dureroasă);
  • revigorarea picioarelor – 10/15 picături (în 3 litri de apă);
  • relaxare – 25/30 picături (în cadă);
  • împrospătarea aerului din casă – 4/5 picături (în umidificator sau în vasul special pentru purificare);
  • probleme respiratorii – 1/2 picături (aplicare externă în  zona nazală).

Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele , inclusiv pentru pielea sensibilă. Iar dacă preferi un recipient micuț, ușor de transportat și de aplicat , îți recomand Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, care te va salva de durerile de cap și cele musculare sau reumatice.

Încarcă-te cu energie și uită de stările de obseală și lipsă de vitalitate prin beneficiile miraculoase ale naturii. Produsul este foate ușor de folosit. Este necesar doar să masăm ușor pentru aproximativ 30-40 secunde pe zona de interes. Produsul poate calma și iritațiile pielii, chiar și pe cele produse de înțepături de insecte. Produsul se folosește doar pentru uz extern.  Cantitatea produsului este de 60 ml.

Produsele au ajuns la mine foarte bine ambalate, lucru care m-a bucurat foarte mult. În plus, acestea miros foarte bine, iar ambalajele sunt practice. Sunt curioasă dacă ați aflat până acum de produsele LifeCare. Care este părerea voastră despre produsele prezentate în acest articol?

Despre LifeCare

Life Care este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România. Compania este orientată spre vânzarea de produse BIO, naturale și vegane.

Înființată în 2005, Life Care® crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care®. Produse in Germania, Italia, Franța sau SUA, portofoliul cuprinde cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive, cosmetice terapeutice, dar și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei.

Unde găsim produsele LifeCare?

Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord