Beauty

Review- șampon fortifiant și revitalizant Ducray- Anaphase

November 29, 2017

Zilele trecute v-am vorbit despre felul în care am grijă de părul meu. Pe lângă modul în care aleg să îl aranjez, am discutat și de produsele pe care le folosesc în ultima perioadă. Am amintit faptul că folosesc un anumit șampon de mai mulți ani, despre care vă voi vorbi în curând. De aproximativ două luni am încercat să folosesc în același timp două șampoane, din simplul motiv că părul meu a început să cadă. Am descoperit șamponul de la Ducray în momentul în care am primit o mostră din acesta. L-am testat și mi-a plăcut foarte mult rezultatul, motiv pentru care l-am cumpărat.

Șamponul se găsește în farmaciile Sensiblu și în BebeTei. În momentul în care eu l-am căutat, în farmacia Sensiblu a avut o reducere de 50% din prețul inițial de 62 lei. Mi-aș fi cumpărat cel puțin două astfel de produse, însă am vrut să mă asigur că va funcționa.

Șamponul Anaphase

Reprezintă soluția perfectă pentru a scapa de căderea părului, însă acest lucru nu se poate observa de la prima aplicare. Formula conține un complex de vitamine ce oferă nutrienții necesari pentru creșterea unui păr puternic. Ingredientul monolaurină încetinește căderea părului, acționând asupra enzimei principal responsabilă de acest aspect.

Formula șamponului oferă volum podoabei capilare. Este adaptat pentru părul devitalizat și fin, având rolul de a îi reda vitalitatea. Vine într-o cantitate de 200ml, iar ambalajul produsului este unul foarte practic.

Cum utilizăm șamponul Ducray Anaphase?

Șamponul se aplică pe părul umed. Scalpul se masează cu delicatețe și apoi se clătește. Se repetă aplicarea, însă de data aceasta se așteaptă aproximativ 2-3 minute, pentru a acționa. Se clătește, iar în cazul în care aveți și loțiunea împotriva căderii părului, o puteți aplica. Nu este necesară o cantitate mare din acest produs pentru a simți că părului este curat.

Ce am observat?

-De obicei folosesc o cantitate mare de șampon, pentru a fi sigură că părul va fi cât mai bine spalat și curat. În cazul șamponului Ducray-Anaphase. o cantitate mică din produs îmi asigură multă spumă, un păr curat și  un miros foarte plăcut.

-Bineînțeles, rezultatele nu au apărut de la prima aplicare a șamponului. Dupa aproximativ trei săptămâni am observat că din ce în ce mai puține fire de păr cad, lucru ce m-a bucurat foarte tare.

Sunt curioasă să aflu ce remedii ați găsit voi împotriva căderii părului. Ați testat acest șampon? Aștept cu mare interes soluțiile voastre.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord