Looks

OOTD Cum am purtat sacoul bordo? www.bonprix.eu

April 24, 2018

Sacoul bordo

Este una dintre diminețile în care stai în fața dulapului și te gândești cum să îți creezi o ținută nouă? Ai la dispoziție articolele purtate de atâtea ori? Asta se întâmplă în cazul meu de cele mai multe ori. În ultima vreme am ales să achiziționez piese pe care le pot încadra cu ușurință în mai multe ținute. Spre exemplu, astăzi mi-am amintit de ultima comandă plasată pe www.bonprix.eu și bineînțeles de sacoul care are o nuanță tare plăcută. Inițial aveam de gând să aleg o pereche de jeanși, însă  ținutele all black câștigă de fiecare dată.

În ultima perioadă, sacoul a devenit o piesă de rezistență a oricărei garderobe și a început să fie purtat din ce în ce mai mult. Astfel, acest articol devine o piesă destul de versatilă, care poate fi purtată cu orice. De la  pantaloni, la rochii de zi și chiar rochii de seară, se potrivește de minune.  Poate o să ți se pară că vorbesc despre un articol care se purta în urmă cu mulți ani în mod excesiv. Sacoul are un rol foarte bine stabilit în garderobă, indiferent de vârstă sau ocupație.Sunt sigură că fiecare dintre voi are cel puțin un sacou în dulap. Fie că și-a făcut apariția clasicul sacou negru, fie că ai ales nuanțe de pastel, poți alcătui multe ținute cu ajutorul lui. Poate o să ți se pară complicat de purtat un sacou în nuanța aleasă de mine, însă, din punctul meu de vedere, se potrivește de minune unei ținute all black. O pată de culoare într-o astfel de ținută este chiar simplă de inclus.

*

Am ales un sacou elegant și feminin, cu un guler și un croi interesant, dintr-un material fin la atingere. Sacoul este disponibil în trei nuanțe: bordo, negru și roz-piersică. Prețul este unul nemaipomenit, doar 54,9lei pentru un articol pe care îl veți îndrăgi din primul minut. Ce părere aveți despre sacoul bordo purtat astăzi?  Sunt curioasă să aflu părerea voastră.

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord