Skincare – rutina Anti-Imperfectiuni CeraVe!

Gama CeraVe Anti-Imperfecțiuni este concepută pentru a reduce imperfecțiunile, excesul de sebum, roșeața, semnele post-acneice și aspectul porilor.

*

Gelul CeraVe de Curățare Spumant Anti-Imperfecțiuni, dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, este formulat cu 2% Acid Salicilic, ingredient activ care ajută la deblocarea porilor și cu Argilă Purifiantă, care absoarbe excesul de sebum, fără să usuce pielea sau să producă disconfort. Îmbogățit cu Niacinamidă și 3 ceramide esențiale, gelul curăță blând pielea în timp ce ajută la protejarea barierei cutanate.

UTILIZARE: de 2 ori pe zi, dimineața și seara, ca produs principal pentru curățare. Gelul se masează blând pe pielea umedă apoi se clătește. Se recomandă a se evita contactul cu ochii.

*

Gelul Anti-Imperfecțiuni cu AHA și BHA, dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, conține AHA și BHA, o asociere unică de ingrediente active care acționează atât la nivelul porilor, cât și la nivelul suprafeței pielii. Cu o singură aplicare pe zi, gelul reduce imperfecțiunile și roșeața, ajutând la îmbunătățirea aspectului porilor. Cele 3 ceramide esențiale ajută la restaurarea barierei cutanate protectoare a pielii și la menținerea hidratării acesteia.

UTILIZARE: Gelul se aplică o singură dată/zi, după curățarea tenului, pe toată suprafața acestuia, cu mișcări blânde, circulare. Se recomandă aplicarea seara. În cazul utilizării pe parcursul zilei, se recomandă aplicarea unui produs de protecție solară adecvat.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*