Beauty

Review- Placă de păr Brush&Straight Premium Care 

December 19, 2017

În ultima perioadă v-am vorbit foarte mult despre îngrijirea părului. Am ales să vorbesc în ultimele articole despre câteva produse potrivite pentru o îngrijire corespunzătoare.  Astăzi mi-am propus să vă povestesc despre produsul pe care eu îl folosesc pentru un păr cât mai drept. Placa de păr despre care vă voi vorbi este de la Rowenta.

Ne putem bucura de un look natural, dar mai ales de un păr sănătos. Peria integrată din păr natural ajută la îndreptarea perfectă. În plus, menține volumul părului, pentru o coafura plină de vitalitate.

În cutie găsiți toate instrucțiunile, pentru a avea parte de un păr foarte drept, într-un timp scurt.

Placa de păr Rowenta Premium Care Brush & Straight îndreaptă perfect părul nostru și ne oferă un păr plin de viață! Peria integrată cu peri naturali menține volumul părului, pentru o coafură wow. Învelișul exclusiv  din keratină, împreună cu generatorul de ioni îi redau strălucirea părului. Ecranul LCD oferă control precis temperaturii.  Puteți adapta temperatura în funcție de tipul de păr sau rezultatele dorite (de la 130 pana la 200°C).

Volum si ingrijire- Placă de păr Brush&Straight Premium Care Rowenta

Peria naturală integrată întinde ușor părul și ajută enorm pentru o îndreptare perfectă dintr-o singură mișcare, menținând volumul natural.  Plăcile asigură o presiune constantă și uniformă asupra părului, indiferent de grosimea șuviței de păr.

Informații suplimentare- Brush&Straight Premium Care Rowenta

Sistemul de depozitare în siguranță permine depozitarea ușoară și în siguranță al produsului. În plus, aparatul se oprește după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost utilizat. Specific acest lucru deoarece se poate întâmpla să uităm de ea.

Pentru un confort sporit, cablul de alimentare este prevăzut cu un sistem rotativ la 360°. Astfel, se asigură libertatea în mișcare și confortul sporit în timpul utilizării.

Păr neted și strălucitor cu Placa de păr Brush&Straight Premium Care Rowenta 

Combinația dintre generatorul de ioni și învelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan protejează părul. Acesta rămâne, strălucitor și usor de coafat.

Despre temperaturile pe care le putem seta

Trebuie menționat faptul că temperatura optimă de 170°C pentru îndreptare este cea perfectă,  fără a deteriora rezistența firului de păr. Setările de temperatură de la 130°C până la 200°C se potrivesc tuturor tipurilor de păr.  Nouă nu ne rămâne de făcut decât să alegem temperatura dorită. Mai apoi,  ne bucurăm de un păr strălucitor, cu volum și foarte drept.

Placa de la Rowenta se încălzește rapid și este gata de utilizare în mai puțin de 15 secunde.

Părerea mea despre această placa de la  Rowenta

  1. Design-ul este unul care mi-a atras atenția într-un mod plăcut. Culorile sunt atent selectate, din punctul meu de vedere.
  2. Părul a fost îndreptat într-un timp scurt, spre surprinderea mea. În mai puțin de 20 de minute părul meu ondulat a devenit foarte drept.
  3. Datorită faptului că placa este prevăzută cu o perie, mă ajută să fiu sigură de faptul că este super descurcat.
  4. Într-adevăr, părul a rămas plin de volum după întreg procesul.
  5. Datorită faptului că placa este una subțire, o putem avea lângă noi în momentul în care călătorim.
  6.  Placa se găsește în numeroase magazine fizice, loc unde o puteți testa și convinge totodată.

Ați testat această placă?  Sunt curioasă să aflu și  părerea voastră.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord