Uncategorized

Rochia semnata Ramona Badescu

March 25, 2017


In magazine au aparut deja noile colectii pentru aceasta toamna, iar noua nu ne ramane

altceva de facut decat sa ne alegem piesele potrivite.Insa pana va veni momentul in care voi purta puloverele pufoase si cizmele deja achizitionate, profit din plin de temperaturile de +30 grade si revin astazi cu o noua rochita semnata Ramona Badescu.

Iti povesteam in urma cu aproximativ doua saptamani despre prima mea rochie din magazinul Ramonei Badescu .O rochie cu imprimeu floral, o rochie versatila, pe care as fi putut-o purta atat la o cununie civila, cat si in momentul in care urma sa ma plimb prin parc.

Luni am ajuns in magazinul Ramonei si am petrecut mai mult de 10 minute printre zecile de articole .Recunosc, mi-a fost atat de dificil sa aleg o rochie. M-am trezit la un moment dat cu 6 umerase in mana … 3 rochii, o fusta si 2 salopete .In magazin puteti gasi articole in cel putin 5 nuante diferite si mai ales modele ce nu le-am mai observat in alte magazine.O adevarata placere sa petreci cateva zeci de minute intr-un astfel de magazin.

Acest model de rochie mi se pare absolut minunat si potrivit tuturor siluetelor.Daca avem cateva kilograme in plus, nici urma sa se observe acest lucru !

Gasiti rochita purtata de mine AICI , iar daca sunteti din Pitesti puteti gasi rochita mea si alte rochii minunate in Complex Fortuna, etaj 1,Pitesti – Contact telefonic: 0762 812 854 .

Nu va ganditi ca veti gasi in magazin doar rochii ce le putem purta de zi cu zi, la cumparaturi, facultate sau la o plimbare.Veti gasi si rochii elegante, perfecte pentru anumite evenimente. Shopping placut !

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord