La un click distanta pe www.wildfashion.ro – Rochia perfecta pentru toamna

În sfârșit temperaturile scăzute au început să își facă simțită prezența. Este momentul potrivit să petrecem timpul liber în parcuri, plimbându-ne printre frunzele ruginii. Ciocolata caldă nu a fost niciodată mai bună, iar plăcinta cu dovleac poate fi alegerea perfectă în serile răcoroase. În această dimineață mi-am pregătit un ceai din fructe de pădure și mi-am propus să vorbim despre lucrurile care ne fac fericite. Da, vom vorbi despre lucrurile care ne fac fericite, în acest anotimp răcoros.

Sunt curioasă dacă este vorba despre cele mai pufoase articole de îmbrăcăminte sau cele mai delicioase gustări? Recunosc, pe lângă delicioasele preparate, sunt mereu în căutarea articolelor perfecte pentru temperaturile scăzute. Eram obișnuită să aleg, de cele mai multe ori, pantaloni în sezonul rece. Asta s-a întâmplat până în această toamnă, când am descoperit cât de plăcute pot deveni zilele răcoroase când port o rochie maxi. Știu, o pereche de cizme se încadrau perfect ținutei, însă suntem abia la începutul toamnei. Însă, pe lângă toate aceste detalii, verdere închis se potrivește atât de bine cu nuanțele toamnei.

*

Într-o zi de vineri, deși erau anunțate ploi semnificative, am ales să port rochia maxi de pe www.wildfashion.ro. Rochia trei sferturi se încadrează perfect în stilul office. Are mâinile lungi, fiind potrivită pentru sezonul rece. Decolteul este unul în V, cu aspect petrecut. În lateral, este un fermoar ascuns, pentru a fi îmbrăcată fără probleme. În plus, în partea din față, rochia este accesorizată cu butoni aurii. Lungimea este una perfectă și cu siguranță voi alege de multe ori rochia în această toamnă sau chiar și la iarnă.

 

*

Pe tine ce te face fericită toamna? Zâmbetul nu întârzie să apară în momentul în care găsesc articolul în care mă simt bine, îmi place și se potrivește perfect tipurilor de ținute pe care eu le port. Cât despre experiența mea cu site-ul www.wildfashion.ro v-am povestit și în alt articol postat pe blog. Comanda a ajuns în doar 24 de ore, iar articolele comandate sunt aceleași de pe site. În ceea ce privește mărimea produselor, nici urmă de griji. Dimensiunile sunt trecute pentru fiecare articol disponibil pe site, pentru ca noi să alegem mărimea potrivită nouă. În plus, înainte de a se livra comanda, suntem contactați telefonic pentru a se confirma modelele alese și adresa de livrare.

În cazul în care vă face cu ochiul rochia aleasă de mine, o puteți găsi AICI. Vă urez cumpărături plăcute!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*