Looks

Rochia perfectă pentru evenimentele din viata ta – Inpuff.ro

June 8, 2018

Când  ți-ai cumpărat ultima dată articolul preferat? A fost oare vorba despre o saloptă, o pereche de pantaloni sau o rochie într-un model deosebit? Ai ales magazinul online sau pe cel fizic?

Ne aflăm în perioada în care au  loc majoritatea evenimentelor importante din viața noastră. Fie că urmează balul de absolvire, petrecerea din banchet, majoratul nostru sau nunta celei mai bune prietene, articolele purtate ne asigură momente de neuitat. Fie că vorbim despre rochiile midi, scurte sau lungi, întreg procesul de alegere a rochiei este de cele mai multe ori dificil. Mă refer aici la zecile de modele deosebite sau la zecile de site-uri de unde putem achiziționa rochia ideală, știm destul de bine cât de greu ne putem hotărî.

Aveam la dispoziție o singură săptămână până la primul eveniment din această vară, iar rochia perfectă trebuia găsită. Având în vedere că obișnuiesc să achiziționez online articolele preferate, am ales această variantă și în ceea ce privește articolul de care aveam nevoie.

Având la dispoziție o gamă variată de modele, alegerea a devenit atât de dificilă. Eram în stare să adaug în coșul de cumpărături cel puțin cinci rochii. În cele din urmă, am ales un model pe care nu l-am întâlnit până acum în niciun magazin fizic sau online. Așadar, astăzi am de gând să vă vorbesc despre rochia pentru care am doar cuvinte de laudă. Această rochie de zi este una elegantă și lejeră. Mânecile scurte din volane suprapuse se continuă și în părțile laterale ale acesteia. Dimensiunea este una ideală, deasupra genunchilor. În jurul gâtului, cele două panglici creaază o fundă pe care o putem aranja după bunul plac.

În momentul în care am purtat acest articol am observat că materialul din care este confecționată este unul bun, nu s-a șifonat deloc pe tot parcursul evenimentului la care am participat. Am ales să o port cu o pereche de pantofi cu toc, însă sunt sigură că se potrivește de minune și în momentul în care ținuta va fi completată de o pereche de sandale.

Puteți găsi și afla mai multe informații despre aceasta accesând acest link. Toate articolele de pe site sunt fabricate în România și beneficiază de o calitate înaltă. În plus, unul dintre lucrurile care mi-a plăcut cel mai mult a fost dat de faptul că pe site toate articolele sunt încadrate în categorii bine definite, iar fiecare model are propriul tabel cu dimensiuni. Aceste două aspecte m-au ajutat în procesul de

Dacă sunteți din Pitești, puteți vizita showroom-ul InPuff și astfel puteți proba o mulțime de articole disponibile și pe site. Ultima dată când   l-am vizitat am petrecut în jur de o oră și jumătate printre zeci de rochii impresionant de frumoase. Dacă alegeți să achiziționați online oricare articol disponibil pe site, pentru comenzile peste 300 de lei beneficiază de transport gratuit. Coletul ajunge în 24 de ore, iar în momentul în care este procesată comanda sunteți sunate pentru a se verifica toate informațiile.

Sunt curioasă să aflu care este părerea voastră despre rochia pe care o port. Ați achiziționat până acum vreun articol de pe site-ul www.inpuff.ro

?

Facebook Comments

Only registered users can comment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord