Beauty

Încearcă ritualul  de frumusețe accesibil cu uleiuri prețioase!- Avon Cosmetics

July 10, 2018

Încearcă ritualul  de frumusețe accesibil cu uleiuri prețioase!

Cred că au trecut cel puțin zece ani de când am testat pentru prima dată un produs Avon. Țin minte și acum că primul produs încercat a fost un ruj nude. Au urmat apoi multe produse testate și apreciate. Prin intermediul campaniei BuzzStore mi-am amintit cu drag de primul contact cu Avon. Am descoperit o mulțime de produse aflate la promoție în noul catalog Avon și abia aștept să folosesc din nou alte produse pe care le cunosc atât de bine. Sunt sigură că și voi ați folosit cel puțin un produs Avon. Pe lângă toate produsele de machiaj despre care vorbim zilnic, astăzi mi-am propus să vă prezint trei produse pe care le folosesc în această perioadă.

Seara, se recomandă să se aplice uleiul de curățate AVON True Nutra Effects, deoarece curăță în profunzime. Machiajul și impuritățile depuse pe ten de-a lungul zilei sunt ușor înlăturate grație formulei pe bază de uleiuri prețioase, fără săpun. Tenul rămâne curat și strălucitor, fără senzație de piele grasă.

Înainte de culcare, se recomandă să se aplice elixirul pentru ten  AVON True Nutra Effects Active Moisture care regenerează în profunzime. În timpul nopții, întreg corpul nostru se regenerează, la fel și tenul. Ne putem menține tenul tânăr cu acest elixir cu proprietăți de regenerare datorită celor cinci uleiuri prețioase. Având o textură ușoară, elixirul pentru ten este o sursă foarte bogată de nutrienți, hrănind pielea în profunzime și redându-i aspectul sănătos și ferm. Produsul se absoarbe rapid în piele și nu are o formulă grasă. Este potrivit pentru tenul sensibil. Nu conține parabeni și nici coloranți.

Dimineața, se recomandă utilizarea cremei hrănitoare AVON True Nutra Effects Miracle Glow pentru hrănire intensiva. La trezire, corpul are nevoie de hidratare, la fel și pielea noastră. Alege și tu această cremă cu microcapsule cu cinci uleiuri prețioase pentru hrănirea tenului în profunzime. Această cremă infuzată cu ulei, complexul Active Seed și perle de ulei, eliberează o explozie de hrănire în piele. Astfel, nu lasă pielea grasă sau lipicioasă, ci mai degrabă fermă și catifelată. Crema poate fi aplicată ca bază pentru machiaj.

*

Cum să ai un ten îngrijit, chiar și atunci când nu ai timp? Specialistul Avon, Ioana Simian, ne oferă câțiva pași simpli și recomandări:

Care sunt cei 3-4 pași esențiali pentru un ritual corect de îngrijire a tenului? În primul rând, acest ritual trebuie păstrat cât mai simplu cu putință. Dimineața putem opta pentru o cremă hidratantă, cu protecție solară, aplicată cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Seara putem opta pentru cremele de îngrijire specifică, fie antirid, depigmentare, acnee etc. Uneori, putem asocia cremei un ser de față sau un ulei pentru o îngrijire cât mai activă.

Este adevărat că multe persoane nu folosesc creme de îngrijire, având prejudecata că nu au încă riduri sau vârsta înaintată. Nu există un prag de vârstă la care să începem să folosim o cremă de față. Dincolo de îngrijirea specifică, o cremă hidratată și una de protecție solară sunt ”obligatorii”. Desigur, indiferent de produsele folosite, tenul are de suferit dacă nu ne demachiem înainte de culcare. Fie că alegem șervețelele demachiante, apa micelară sau demachiantul clasic, este important să nu trecem peste acest pas.

Ați încercat vreun produs Avon? Ce părere aveți despre cele trei produse despre care am vorbit în acest articol?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord