Review șampon Vichy Dercos – Despre dermatita

Sunt sigură că nu sunt singura persoană care a avut până în acest moment mici probleme cu părul. Fie că vorbim despre mătreața uscată sau cea ceroasă, despre iritațiile apărute pe scalp sau cojile, căutăm soluții salvatoare întotdeauna. Tocmai de aceea, astăzi am ales să vă vorbesc despre  șampon  Dercos- anti-mătreață pentru păr normal-gras. Toate informațiile pe care eu le consider importante se vor regăsi în acest articol.

*

Dermatita seboreică este o afecțiune a pielii, reprezentată de zone iritate, roșii și uscate. Această afecțiune este localizată în jurul zonelor bogate în glande sebacee sau pe scalp. În ceea ce privește zona scalpului, această afecțiune se manifestă prin mătreață excesivă. În general, problemele pot varia de la mâncărime, la mătreață sau coji pe scalp.

Dintre factorii de risc în apariția dermatitei, putem evidenția: scăderea sistemului imunitar, diferențele de temperatură, stresul emoțional sau insomniile. În urmă cu aproximativ zece ani, din cauza unui stres emoțional, dermatita și-a făcut simțită prezența și pe scalpul meu. După o vizită la medicul dermatolog, dermatita a fost investigată cu mare atenție și am primit o listă întreagă cu produse pentru a remedia aceată afecțiune. În momentul în care am vizitat din nou medicul dermatolog, mi s-a recomandat șamponul Dercos de la Vichy, special creat pentru astfel de afecțiuni și nu numai.

*

Iată că acum mai bine de  10 ani de zile, părul meu a făcut cunoștință cu șamponul Dercos. În cazul meu, în acea perioadă au existat coji pe anumite zone ale scalpului. Bineînțeles, în toată această perioadă am folosit și alte șampoane, însă am observat că după un anumit timp de când nu am mai folosit acest șampon Dercos, situația scapă de sub control.

Desigur, articolul acesta are scopul de a vă prezenta pe scurt povestea mea și informații despre șamponul Dercos. Vvă voi vorbi despre acest șampon Dercos din punctul meu de vedere. Este posibil ca voi să aveți alte Indiferent de afecțiunea scalpului vostru, de cât de gravă este situația, primul pas este acela de a vă prezenta unui medic dermatolog.

  

Tehnologia  Seleniu DS ajută la menținerea  microbiomului de la nivelul pielii. Șamponul este testat dermatologic și nu conține parabeni.

Aplicare șampon Dercos

La prima aplicare a produsului, ne este recomandat să lăsăm timp de două minute să acționeze, apoi să clătim. Următorul pas este acela de a aplica încă o dată produs, de a masa și de a clăti foarte bine.

Încă de la prima utilizare, am observat că nu este necesară o cantitate mare de produs pentru a avea parte de așteptările mult dorite. Are o nuanță portocalie, iar ambalajul este unul foarte practic.

Unde găsim șampon Dercos – Vichy?

Șamponul se găsește în farmacii și din câte am observat și pe eMag. Pe site-ul celor de la Vichy, puteți găsi farmaciile partenere – click Aici. În momentul în care am achiziționat produsul, am ales de fiecare dată pachetul format dintr-un șampon plus al doilea la jumătate de preț.

Ce am observat ?

 • După aproximativ trei săptămâni țin minte că problema mea a dispărut. În toată această perioadă am ales să folosesc doar șamponul Vichy, pentru a avea parte de rezultate sigure.
 • În cazul în care am ales să schimb șamponul, după o anumită perioadă de timp, scalpul a devenit iritat. Imediat ce am folosit din nou șamponul, problema scalpului a trecut.
 • Nu mi-a provocat nicio iritație, iar părul meu s-a înțeles atât de bine cu acest șampon.
 • Este nevoie de puțin produs pentru a avea parte de un păr cât mai bine spălat și protejat.
 • Fără a aplica un balsam după șamponare, părul devine puțin mai aspru. Acest lucru nu s-a întâmplat de fiecare dată, însă au existat astfel de situații.

Disponibilitate

 • Șampon anti-mătreață pentru scalpul sensibil;
 • Dercos Șampon anti-mătreață pentru părul gras;
 • Șampon anti-mătreață pentru păr uscat;
 • Dercos Șampon tratament sebocorector pentru păr gras;
 • Șampon nutrireparator;
 • Dercos Șampon energizant împotriva căderii părului.

Prețul produsului: 40-50 lei- acest lucru depinde de locul de unde se achiziționează. 

Facebook Comments

16 Replies to “Review șampon Vichy Dercos – Despre dermatita”

 1. Pot spune ca sunt o mică norocoasa când vine vorba de par. Inafara ca are mereu nevoie de uleiuri și hidratare alte probleme nu am cu el. Nu am avut niciodată mătreața sau iritații.

 2. L-am incercat si eu si chiar si-a facut treaba. Intr-adevar, pretul e putin cam mare. La parul meu, un tub ma ajunge cam 3-4 saptamani.

 3. Ce fain e noul ambalaj al produsului!! Eu am avut/am probleme cu mătreața (nu ceva grav de tot) și am descoperit șampoanele Vichy anti-mătreață. Am fost mulțumită de ele: și de cel pentur păr gras și de cel pentru scalp uscat parcă. Ambele miros bine și fac părul strălucitor și frumos. Acum folosesc ceva mai accesibil care nu îmi face probleme și am mai descoperit și șamponul de la Aria Beauty care e natural și nu îmi face mătreață. Recomand!

 4. Vaai. În urma cu cativa ani, numai nu puteam sa scap de matreata. Nu stiu ce am folosit atunci, dar m-a ajutat mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*