Review Corector NYX Gotcha Covered Concealer

Profit de temperaturile scăzute de afară și pregătesc o cafea cu lapte, în timp ce produsele preferate de make-up sunt lângă mine. În ultima perioadă mi-am dat seama că am folost aceleași produse, deci sunt sigură că au devenit preferatele mele. Astăzi mi-am propus să vorbim despre unul dintre produsele care este nelipsit în ultima vreme din rutina mea de machiaj. Sunt curioasă să știu dacă voi folosiți corector pentru cearcăne, pentru ca în ultima perioadă este cel mai des folosit produs.

Disponibil pe makeupshop  și în toate magazinele NYX, corectorul pentru cearcăne și imperfecțiuni este unul dintre produsele mele preferate.  Acest corector NYX Gotcha Covered Concealer poate fi găsit la prețul de 34 de lei și este disponibil in zece nuanțe, deci e imposibil să nu vă găsiți naunța potrivită. Cea aleasă de mine este”Natural” și se potrivește perfect cu tenul deschis. În perioada reducerilor am pus mâna pe acest produs, găsindu-l la doar 24 lei. Deși eram sigură că nu va deveni unul dintre produsele preferate, se pare că m-am înșelat.

 

 Review Corector NYX Gotcha Covered Concealer

Cu ajutorul acestui produs, am uitat de cearcănelele vizibile și consider că întregul machiaj arată mult mai bine. Se aplică foarte ușor, datorită ambalajului practic.

Corectorul pentru ten este rezistent la apă. În plus, are o putere extrem de mare de acoperire. Tocmai de aceea, nu este necesar să aplicăm o cantitate foarte mare de produs.

Datorită conținutului ridicat de ulei de cocos, se estompează rapid și ușor pe piele. Se poate aplica cu vârful degetelor, cu un burețel umezit sau cu o pensulă plată. Este necesară utilizarea pudrei după aplicarea acestui produs, pentru a avea parte de un aspect cât mai frumos în locurile unde este aplicat. Consider ca este obligatorie folosirea unei pudre, deoarece produsul este pe bază de uleiuri.

Este potrivit pentru orice tip de ten, însă pentru un ten uscat sau matur se aplică în cantitate foarte mică. Sunt curioasă să aflu dacă ați testat acest produs. Dacă îl folosiți, care este părerea voastră? Daca nu îl folosiți, aveți de gând să îi dați o șansă?

 

 

  

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*