Laboratoarele TIS Farmaceutic – descoperă gama Q4U NUTRITIS

Oricât ne-am dori, nu putem opri timpul în loc. Putem însă să încetinim procesul folosind produse de îngrijire adecvate tipului de ten și vârstei noastre. În acest articol, voi împărtăși câteva informații despre 4 produse destinate îngrijirii tenului. Acestea sunt disponibile în farmacii și plafare. Sunt sigură că ești curioasă să aflii toate informațiile despre fiecare cremă în parte, însă trebuie să-ți spun un lucru înainte de toate.

*

Producător 100% român și una din puținele fabrici de medicamente românești rămase, TIS Farmaceutic aduce de mai bine de 26 de ani sănătate la prețuri acesibile oricui. Cu ajutorul experienței acumulate de-a lungul anilor, în laboratoarele de cercetare TIS se îmbogățesc formulele farmaceutice clasice, cu extracte naturale și uleiuri din plante medicinale selectate cu grijă, din culturi proprii.

Conduse de farmaciști, biologi și chimiști cu experiență, Laboratoarele TIS Farmaceutic respectă standardele internaționale GMP (Good Manufacturing Practice) și GDP (Good Distribution Practice), care validează nivelul înalt de calitate de fabricație și depozitare.

Produsele se găsesc în farmacii și plafare.

Gama Q4U Nutritis de la Laboratoarele TIS Farmaceutic conține ingrediente alese cu mare grijă din natură. Uleiuri hrănitoare, extracte din plante și vitamine binefăcătoare, formulele gamei fiind dezvoltate pentru a preveni și încetini efectele înaintării în vârstă. Cu atingerea delicată a cremelor NUTRITIS, ridurile fine sau de expresie se netezesc, iar tenul este tonifiat și catifelat.

*

CREMA ANTIRID CU GERMENI DE GRÂU ajută la refacerea densității și fermității tenului și oferă hidratare profundă.

Crema este recomandată pentru îngrijirea tenurilor uscate, supuse deshidratării avansate, ca urmare a  îmbătrânirii, factorilor externi sau a unor  tratamente medicamentoase. Conținutul bogat în extracte (pătlagină, tătăneasă, echinacea) și uleiuri vegetale (germeni de grâu, avocado, mușețel, semințe de struguri, morcov), în asociere cu substanțe biologic active (vitamina E, colesterol, proteine) stimulează regenerarea celulară. Uleiurile de avocado și germeni de grâu conțin vitamine naturale și proteine, cu proprietăți de tonifiere asupra pielii, redându-i  aspectul ferm și catifelat.

*

CREMA ANTIRID CU CERAMIDE ȘI CĂTINĂ  previne și atenuează ridurile și împiedică deshidratarea.

Ceramidele şi extractele vegetale* conferă cremei calităţi deosebite pentru întreţinerea tenului. Previne formarea ridurilor, atenuându-le pe cele existente. Adaptată pentru ten normal, uscat și sensibil.

*muşeţel, cătină, germeni de grâu, gălbenele, levănţică, echinacea, semințe de struguri, crăițe

*

CREMA NUTRITIVA DE NOAPTE are efect reparator și regenerant și oferă hidratare profundă pentru 24 ore.

Cremă cu proprietăți regenerante și nutritive, bogată în ulei de avocado în asociere cu ingrediente active din plante* asigură o hidratare profundă, de lungă durată. Mai mult, regenerează și catifelează pielea. Conținutul ridicat de vitamine (A și E), intensifică proprietățile nutritive și reparatorii ale cremei asupra epidermei.

*urzică, echinacea, tătăneasă, arnica,  germeni de grâu, semințe de struguri, gălbenele, coada șoricelului, mușețel

*

CREMĂ CU GĂLBENELE ajută la întârzierea  proceselor de îmbătrânire ale pielii și are efect antioxidant, hidratant și nutritiv.

Cremă hidratantă, calmantă și protectoare, recomandată pentru tenuri sensibile. Conține: extract de gălbenele cu rol calmant, epitelizant; extracte uleioase de gălbenele și cătină cu rol trofic, regenerant și protector. Textura ușoară și hidrofilă permite utilizarea pentru orice tip de ten și folosirea ca bază de machiaj.

Ai nevoie de mai multe informații? https://www.tisfarmaceutic.ro/ https://www.facebook.com/TISfarmaceutic

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*