Looks

OOTD Pulover cu guler înalt – Bonprix

April 11, 2018

Sunt sigură că  o să ți se pară ciudat că îți vorbesc astăzi despre un pulover cu guler înalt. E drept că temperaturile ridicate ne duc cu gândul la cele mai vaporoase rochii. În același timp gândul îmi zboară la cele mai călduroase pulovere. Oare să fie de vină aerul rece din fiecare dimineață?  Fereastra larg deschisă, razele soarelui care pătrund ușor prin draperie, aerul proaspăt și multă liniște. Tot ce lipsește din acest peisaj este o pătură pufoasă și o cana de cafea sau poate un pulover ca cel purtat de mine astăzi. Tu ce părere ai?

Sunt sigură că toate articolele subțiri  și-au făcut deja apariția în dulapul tău, iar hainele groase au fost deja uitate. Acest pulover cu gulet înalt, comandat în urmă cu o săptămână de pe www.bonprix.eu  este disponibil în două nuanțe: alb și negru. Din păcate nuanța aleasă de  mine nu este în acest moment disponibilă, însă vă puteți bucura de oricare dintre cele două nuanțe. În plus, prețul articolului este de doar 39,99lei, iar la cumpărături de peste 99 lei, transportul este gratuit. Sunt disponibile peste 550 de modele, iar majoritatea au reduceri foarte bune, deci se merită să profităm din plin și să ne bucurăm de aceste articole la toamnă.

*

Un model care pur și simplu pică, un material de calitate și nu în ultimul rând un preț foarte accesibil. Acestea sunt trei dintre plusurile produsului. Sunt curioasă să aflu părerea voastră despre acest pulover cu guler înalt.

Am ales să port acest pulover cu guler înalt alături de o pereche de pantaloni în carouri. Nu îmi rămâne de făcut decât să îți spun că aștept cu nerăbdare zilele răcoroase de toamnă în care voi purta acest pulover cu guler înalt.

Articolul poate fi găsit aici. Sunt curioasă să aflu dacă vă tentează acest pulover cu gulet înalt.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord