Beauty

Igiena dentara: Am testat pudra pentru albirea dintilor si periuta de dinti din bambus

January 29, 2019

O igienă orală corectă înseamnă mai mult decât simplul periaj al dinților pe care îl realizăm în fiecare dimineață și seară. Pentru a ne bucură de o dantură sănătoasă, se recomandă să ținem cont la fiecare periaj de următoarele reguli de baza:

1.Produsele pe care le folosim, pastă de dinți și periuță de dinți, trebuie alese în funcție de starea de sănătate a cavitații bucale. Este un pas important pentru a ne bucură de dinți sănătoși și frumoși. Voi folosiți pasta de dinți sau ați adăugat în rutina de îngrijire dentară pudra pentru albirea dinților?

2.Periajul dentar trebuie făcut de două ori pe zi, dimineață și seară. Este important să fie efectuat în mod corect, pentru a nu răni smalțul și gingia. Desigur, în cazul în care simțim nevoia unui periaj după o masă principal, ne putem peria dintîi.
3.Pentru o curățare eficientă a spațiilor greu accesibile periutei de dinți, specialiștii recomandă folosirea atei dentare, după fiecare masă. Astfel, putem reduce riscul apariției cariilor.

4. Utilizarea apei de gură reprezintă eliminarea complete a resturilor de mâncare din cavitatea bucală. Apa de gură care are un efect antibacterian și astringent. Se recoamnda o clătire a gurii timp de 30 de secunde, suficientă pentru prevenirea unor potențiale afecțiuni.

5.    Este foarte important să facem un control la medicul dentist și un detartraj profesional o dată la șase luni. Astfel, putem află care este starea sănătății la nivelul cavitații bucale.

*

Pudra pentru albirea dinților

Pudra pentru albirea dinților este realizată din ingrediente naturale, nu are aditivi artificiali. Este eficientă în albirea dinților, îndepărtează petele și oferă un zâmbet strălucitor și sănătos.

De ce putem folosi pudra din cărbune activ?

  1. Ne curată și albește dinții complet, ne scapă de pete, de aspectul galben al dinților. Îndepărtează tartrul și împrospătează respirația.
  2. Gingiile noastre vor fi mai sănătoase, iar dacă folosim produsul  pentru o perioada lungă de timp ne va ajuta să prevenim problemele paradontale.
  3. Pastă de dinți este mai eficientă dacă este folosită în combinație cu cărbunele activ.

*

Mod de folosire:

 Aplicăm pudra pe periuță de dinți udă. Timp de două minute ne spălăm dinții ușor.  Următorul pas este dat de spălarea dinților încă o dată, de dată această doar cu apă. Acest pas este important deoarece rezidurile vor fi înlăturate. Pentru efecte garantate, se recomandă utilizarea produsului de două ori pe zi, timp de câteva săptămâni. Acest produs este disponibil ]n acest moment la un preț redus cu 50%. Mai multe informații găsiți AICI.

Periuță dinți

Periuță de dinți are perii moi și ascuțiți. Curată cu delicatețe spațiile dintre dinți, fără a răni smalțul. Perii sunt tratați cu cărbune, ajutând astfel la procesul de albire a dinților.

Știați că în Asia acest tip de cărbune se utilizează de secole pentru filtrarea apei potabile? În comparație cu apă oxigenata, cărbunele nu are niciun impact negativ asupra smalțului. Acesta acționează absorbind resturile depozitate pe dinți și prevenind apariția tartarului. Acest produs reprezintă alternativă ecologică la periuțele de dinți pe care le găsim în magazine. Crează obiceiuri mai bune în ceea ce privește igienă dentară atât a adulților, cât și a celor mici. Mânerul este realizat din bambus, singurul tip de bambus pe care urșii panda pe cale de dispariție nu îl mănâncă.

*

De asemenea, acest tip de bambus se regăsește printre acele plante care se regenerează extrem de rapid. Mânerul este tratat termic, deci este rezistent la apă. Perii sunt realizați dintr-un nailon reciclat, de calitate superioară, care se descompune de 20 de ori mai repede decât orice element din poliester obișnuit. De ce nailon și nu peri din par natural? Pentru că acesta din urmă reține mult mai multe bacterii periculoase pentru igienă orală. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat Se recomandă schimbarea periutei de dinți o dată la 2-3 luni. Mai multe informații despre periuța de dinți AICI.

*

Sunt curioasă dacă voi ați testat aceste produse. A fost pentru prima dată când le-am încercat și am rămas surprinsă de efectele pe care le au oferit dinților mei. Cât despre periuță de dinți, perii sunt moi și oferă o curățare exactă. Cât despre pudra care asigură albirea dinților, este atât de ușor de folosit.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord