La Provincia- Pui vegetarian crescut cu legume și cereale

Pui vegetarian crescut cu legume și cereale

Puiul Vegetarian are pașaport de România și vine de lângă Horezu, o zonă recunoscută pentru aerul curat. Pentru că cei de la La Provincia îți doresc să-l crească așa cum se cuvine, la fiecare masă au grijă să le dea cele mai bune legume și cereale.

*

Cerealele, preponderent  porumb și grâu, reprezintă 70% din dieta Puiului vegetarian. Cerealele sunt cultivate pe propriile culturi, în apropierea fermelor unde sunt crescuți puii. Ideea celor de la La Provincia de a oferi Puiul vegetariann a pornit de la faptul că în țara noastră intră cantități însemnate de pui din afara Uniunii Europene, pui care sunt hrăniți cu făină din carne și oase.

*

Promisiunea La Provincia

Alegând gama de „Pui Vegetarian”, produs 100% de La Provincia, ne bucurăm de o alimentație sănătoasă, compusă din cereale și legume. La Provincia ne asigură că opțiunea noastră de a cumpăra această gamă de produse este una corectă, deoarece oferim întregii familii hrană de bună calitate, gustoasă și proaspătă, care crește bucuria de a fi împreună și de a împărăși clipe de neuitat.

Am testat Puiul Vegetarian și este absolut delicios. Cu siguranță va fi pe masa noastră de fiecare dată când ne propunem să gătim preparate cu carne de pui.

*

 

Cei de la La Provincia mi-au oferit o rețetă ușor de făcut, bună de pus pe Instagram pentru că arată incredibil și de share-uit cu prietenii sau familia. Are un gust incredibil de bun, este sățioasă și poate fi vedeta unei cine acasă. O împărtășesc mai jos cu voi. Vă promit că o să iasă un preparat absolut deee-li-ciooos! Mai multe informații despre Puiul Vegetarian dar și celelalte produse La Provincia găsiți AICI.

Ingrediente necesare:

  • 1 Pui Vegetarian grill

  • 100 g ciuperci
  • ulei

*

Mod de preparare:

1.Pune la fiert 250 g ficăței de Pui Vegetarian într-o oală cu apă și puțină sare. Gătește timp de aproximativ 15 minute și scurge-i bine de apă apoi. Pune ficățeii deoparte, vei avea nevoie de ei peste câțiva alți pași.
2. Unge 1 Pui Vegetarian grill cu ulei și freacă-l bine cu boia dulce, sare și piper pe întreaga suprafață, dar și înăuntru. Lasă puiul deoparte cât timp pregătești celelalte ingredientele. Este bine să ajungă la temperatura camerei înainte de a fi gătit.
3. Topește 50 g unt și lasă-l să se răcească sau folosește unt foarte moale.
4. Taie în cuburi 100 g ciuperci și în solzișori 1 ceapă roșie.
5. Zdrobește 5 căței de usturoi și taie în cuburi mici ficățeii gătiți.

*
6. Într-un castron bate 1 ou și adaugă ciupercile, usturoiul, ficățeii, ceapa, ciupercile și untul. Condimentează cu sare și piper și amestecă bine.
7. Pune umplutura obținută în interiorul puiului și leagă picioarele cu o sfoară sau prinde pielea cu scobitori pentru a ține umplutura bine în interior cât timp se gătește.
8. Pune 1 cană de apă într-o tavă și puiul umplut. Lasă la cuptorul încins la 180 grade Celsius timp de 60 de minute sau până când se rumenește bine.
9. Dacă este necesar, completează cu apă fierbinte și unge din când în când puiul grill cu sosul din tigaie.

Poftă  bună!

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*