Beauty

Protejează-ți pielea în mod natural în fața soarelui cu Apivita

June 10, 2019

Protejează-ți pielea în mod natural în fața soarelui
Fără riduri, pete solare, sebum sau irita
ții!

*

Vara aduce mult soare, stat la plajă și distracție în aer liber. Însă, știai că 90% din îmbătrânirea pielii este cauzată de foto-îmbătrânire și că protecția solară trebuie folosită pe tot parcursul anului?

Gama APIVITA SUNCARE conține produse specializate, inovatoare, naturale, eficiente și holistice, ideale pentru protecția tuturor tipurilor de piele.

NOU în gama APIVITA

CREMĂ DE PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU TEN SENSIBIL CU SPF 50!
Cu extract de mușețel și complexul inovator 3D PRO-ALGAE, această cremă cu acțiune specializată oferă protecție ridicată UVA/UVB, calmând tenul și reducând iritațiile pielii sensibile în timpul expunerii la soare. În plus, menține structura tridimensională a pielii, protejează densitatea și elasticitatea, oferind hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii.

*

CREMĂ DE FAȚĂ ANTI-PETE CU SPF 50 – clasică și colorantă
Cu extract de celule stem de fenicul de mare și complex inovator 3D PRO-ALGAE, această cremă ajută la reducerea petelor brune și la prevenirea apariției altora noi, oferind hidratare optimă și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii. În plus, varianta colorantă oferă  și o acoperire uniformă.

CREMĂ DE FAȚĂ ANTI-RID – CU SPF 30 și SPF 50
Cu extract de măsline și complex inovator 3D PRO-ALGAE, această cremă previne și reduce ridurile existente, protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și oferă hidratare optimă.

CREMĂ DE FAȚĂ MATIFIANTĂ CU SPF 30 – clasică și colorantă
Cu extract de imortele și complex inovator 3D PRO-ALGAE, această cremă non-uleioasă echilibrează secreția de sebum. Îi conferă pielii un aspect mat, hidratare și o excelentă eficacitate împotriva foto-îmbătrânirii. În plus, varianta colorantă oferă  și o acoperire uniformă.

 

Pentru protecția corpului, gama APIVITA SUNCARE dispune de: Lapte pentru față și corp cu SPF 30 & SPF 50, Ulei bronzant pentru corp cu SPF 30 și Ulei de protecție solară pentru păr.

Pentru protecția pielii sensibile a copiilor: Lapte pentru față și corp cu SPF 50, Cremă cu SPF30, Spray pentru față și corp cu SPF50.

 

*

Gama SunCare este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile Sensiblu.

Mai multe detalii:

www.facebook.com/Apivita.Ro

www.instagram.com/apivitaromania

www.apivita.com

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord