Produse ProNature pentru un viitor mai verde

Alegerile noastre, oricât de nesemnificative ar părea, au efecte asupra celor din jur și, mai ales, asupra planetei. Un viitor mai verde poate începe chiar de acasă, fie prin colectarea selectivă a deșeurilor, fie prin alegerea unor produse sustenabile.

*

Cu relativ puțîn efort de a separă gunoiul, putem ajută la reducerea poluării, contribuim la păstrarea apei curate, conservăm resursele naturale neregenerabile și reducem consumul de energie.

*

Gama de produse pentru îngrijirea și curățarea casei ProNature reprezintă soluția o eco-friendy pentru noi. Totul ca noi să avem grijă de casă și de mediu, în același timp. Produsele din această gama conțin ingrediente provenite din surse naturale, în proporție de peste 95%. Ambalaje  sunt obținute din materiale reciclate și reciclabile. În contextul interesului tot mai mare legat de sustenabilitate, gama ProNature cuprinde produse pentru îngrijirea și curățarea casei. Din această gamă aparțin brandurile Bref, Clin, Pur și Somat.

*

Produsele sunt certificate EU Ecolabel*. Acestea au la baza ingrediente obținute din surse naturale* oferind în același timp o performanță ridicată de curățare. Totodată, ambalajele sunt obținute din materiale reciclate. Sunt la rândul lor reciclabile.

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*