La Roche-Posay – Redă-i luminozitatea tenului tău

*

Lipsa fermității tenului, o consecință asociată îmbătrânirii pielii, este o problemă cu care se confuntă o mulțime de pesoane. Pe lângă aceasta, ridurile și textura neregulată a pielii sunt efectiv vizibil mai accentuate în cazul unui ten sensibil.

La Roche-Posay, brandul dermatologic numărul 1 în recomandarea medicilor dermatologi la nivel global este dedicat să dezvolte soluții pentru a oferi o viață mai bună oricărui tip de piele. Astfel, prin gamele anti-aging special concepute, brandul La Roche-Posay inovează prin formule cu molecule anti-îmbătrânire cu o eficacitate sporită, oferind totodată o toleranță ridicată.

 

Vitamina C este un ingredient cheie în soluțiile anti-îmbătrânire. Vitamina C Pură este cea mai activă formă biologică de Vitamina C. Este renumită pentru capacitatea sa de a stimula producerea de colagen și creșterea elastinei, dar și pentru eficacitatea sa în reducerea stresului oxidativ asupra pielii. În plus, îmbunătățește tonul pielii prin reglarea melaninei, îmbunătățirea texturii pielii. Asigură, astfel, diminuarea rugozității pielii și potențialului inflamator.

*

Noul Serum Vitamina C10 Pură este special formulat pentru pielea sensibilă, cu o formulă cu pH fiziologic ce conține:

-10% vitamina C pură ce stimulează producția de colagen și diminuează ridurile și liniile fine

-acid salivilic ce exfoliază delicat celulele de la suprafața pielii și facilitează eliminarea celulelor moarte pentru o piele mai catifelată.

Neurosensila și apa termală La Roche-Posay ce contracarează inflamarea pentru a lăsa pielea intens calmată. Se aplică dimineața și seara pe față și gât.

*

 Hyalu B5 Serum repară bariera cutanată a tenului în doar 1 oră și reumple în 4 ore redându-i elasticitatea și suplețea. Are la bază o formulă unică îmbunătățită cu două greutăți moleculare de acid hialuronic, vitamina B5 și madecassoside.

Știai că Vitamina B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate?

*

Hyalu B5 Fiole au o formulă ultra-concentrată cu 3 greutăți modeculare diferite de acid hialuronic pur pentru un efect revitalizat, bazată pe un complex de reparare. Aceste fiole reduc ridurile în doar 7 zile. Datorită concentrației de Vitamina B5 și Cupru albastru repară bariera pielii în doar o oră.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*