Beauty

PressKit- Produse pentru buze – Note Cosmetics Romania

November 21, 2017

NOTE COSMETICS ROMANIA

În urmă cu aproximativ trei luni de zile am făcut cunoștință cu produsele Note COSMETICS ROMÂNIA. Acela a fost momentul în care pur și simplu m-am indrăgostit de fiecare produs în parte. Zilele trecute a ajuns un nou colet care conținea două dintre produsele pe care le puteți găsi și voi atât pe Emag, cât și pe Elefant.ro. Astăzi vom vorbi despre buze noastre. Mai precis, despre două produse pe care consider că trebuie să le avem întotdeauna în portfardul nostru. V-am tot povestit în ultima perioadă că am achiziționat sau primit din ce în ce mai multe rujuri mate.  Se pare că îmi fac cu ochiul în ultima perioadă din ce în ce mai mult gloss-urile în nuanțe cât mai pigmentate.

Tocmai de aceea, astăzi mi-am propus să vorbim putin despre o nuanță pe care eu o consider perfectă pentru perioada ce urmează, pentru sărbători. Vom vorbi și despre un produs pe care eu nu l-am mai vazut la niciun alt brand, un produs care ne promite buze mai pline.

Lipgloss -02-Impatient

Primul produs este Lipgross-ul în nuanța 02- Impatient, nuanță pe care eu o văd potrivită pentru perioada sărbătorilor. Spre surprinderea mea, acest lipgloss vine într-o nuanță pigmentată, rezistentă și bineînțeles de lungă durată. Se pot observa particule foarte fine de sclipici, lucru care mă duce cu gândul la sărbătorile de iarnă. Acest gloss asigură un aspect luminos și viu, iar datorită uleiului de argan și untului de cacao, hidratează intens buzele, protejându-le în același timp împotriva factorilor dăunători. Gloss-ul are un bogat conținut de vitamina E, cu efect de anti-îmbătrânire.

Uleiul de argan reduce liniile subțiri și ajută la reînnoirea celulelor. Totodată are efect nutritiv și împiedică deshidratarea buzelor. Important de reamintit este faptul că produsul nu conține parabeni și este testat dermatologic. Din momentul în care deschideți produsul, îl puteți folosi în cel mult 18 luni. Vine într-o cantitate de 4,5 ml. În această perioadă toate produsele se găsesc la prețuri reduse atât pe elefant, cât și pe emag, lucru pe care îl puteți observa și voi – click AICI

 

Bb Natural Color Note Cosmetics

Un alt produs nelipsit din rutina zilnică din momentul în care a ajuns la mine este BB- Corectorul pentru buze, în nuanța 02. Într-o nuanță naturală, produsul face ca buzele să pară mai pline. Vitamina E ajută la hidratarea și îngrijirea buzelor. Formula cremoasă, lichidă menține buzele moi și hidratate, oferind în același timp o nuanță naturală buzelor. Nu conține barabeni, fiind un produs testat dermatologic. Se recomandă utilizarea în cel mult 12 luni de la deschiderea produsului.

Disponibil în trei nuanțe, ne promite buze mai pline, pregătite să arate spectaculos. Sunt curioasă să aflu dacă ați mai văzut un produs asemănător acestuia, pentru că eu nu am mai întâlnit vreunul.

 

   

În concluzie, acestea au fost produsele NOTE Cosmetics pe care eu le folosesc în ultima perioadă. Ați încercat vreunul dintre ele?

Nu uitați că ne vedem și pe Instagram (malecsandra.ro), iar activitatea celor de la Note Cosmetics o puteȚi urmĂri AICI

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord