Beauty

Am descoperit gama de produse pentru căderea părului- Plantur 39

September 26, 2018

Pe măsură ce înaintează în vârstă, organismul femeii trece prin multe schimbări care afectează și creșterea părului. Producția de hormoni în organismul femeilor se dezechilibrează și afectează creșterea părului. Însă nu trebuie să intrăm în pacnică din cauza căderii părului indusă de schimbări hormonale.

Cauza: La vârsta tânără, rădăcina firului de păr este protejată de hormonii feminini (esterogeni), într-o mare măsură. O dată ce înaintăm în vârstă, procentul de hormoni se va reduce, iar influența hormonilor masculini va crește. Consecința: părul devine mai subțire, cade prematur, se vede scalpul, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult.

Cum acționează Plantur 39 împotriva căderii părului?

Institutul de cercetare Dr.  Wolff, în colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat un complex de substanțe active care protejează rădăcina firelor de păr față de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-Caffeine. Acesta împiedică testosteronul să atace rădăcina firului de păr și să limiteze aportul de energie. Prin complexul Phyto-Caffeine se va anula efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinii firului de păr și astfel, se va combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite o dată cu înaintarea în vârstă a femeilor. Datorită formulărilor speciale, produsele Plantur 39 ajută la prevenirea problemelor părului.

Care este compoziția complexului pe bază de cafeină din produsele Plantur 39?

Toate formulele includ cafeină, care penetrează foliculii firelor de păr și le furnizează acestora energie suficientă pentru creștere. Produsele conțin și diverse ingrediente active suplimentare, de exemplu, extracte de soia și ceai alb. Acestea sunt cunoscute ca fito-flavonoide, ingrediente vegetale active ce au un ușor efect estrogenic.

Fito-flavonoidele ajută la creșterea rezistenței rădăcinilor firelor de păr și le îmbunătățesc la nivelul energetiv. Astfel, fito-flavonoidele favorizează creșterea și regenerarea rădăcinilor firelor de păr.

Când ar trebui să începeți utilizarea Plantur 39?

Se recomandă să se înceapă utilizarea Plantur 39 înainte de apariția menopauzei, deoarece produsul poate preveni din timp căderea părului. Nu este prea târziu să se folosească Plantur 39 nici dacă ne aflăm la menopauză. Pentru a proteja pe termen lung rădpcinile firelor de păr și pentru a combate căderea ereditară a părului, se recomandă utilizarea în timpul și după apariția menopauzei.

Este absolut necesară aplicarea zilnică a produselor cu cafeină Plantur 39?

Utilizarea zilnică a produselor Plantur 39 previne căderea părului după menopauză. Pentru a furniza permanent energie la rădăcini, prevenția căderii părului trebuie începută din timp și efectuată în mod constant și pe termen lung.

Consumul de cafea ajută la prevenirea căderii părului?

Deoarece cafeaua este înghițită și nu aplicată local, ea traversează mai întâi tubul digestiv, după care este absorbită în organism. Ulterior, este distribuită în corp în mod uniform și doar o cantitate redusă ajunge la nivelul pielii capului și a rădăcinilor firelor de păr. Nici măcar consumul unei cantități de 50 de cești de cafea nu reușește să furnizeze suficientă cafeină rădăcinilor firelor de păr.

Plantur 39  Tonic Phyto-Caffeine: energie suplimentară pentru rădăcinile firelor de păr

Complexul Phyto-Caffeine va fi repede absorbit de scalp și foliculul pilos, formând un depozit de substanță activă, ce se menține până la 24 de ore. Substanțele fitoactive naturale protejează scalpul de consecințele scăderii nivelului de estrogeni.  Pentru a oferi permanent suficientă energie firului de păr și pentru a-i sprijini procesul de creștere, este foarte importantă utilizarea zilnică a produsului.

Aplicați loțiunea tonică direct pe scalp, folosind vârful de dozare și masați uniform, până ce va fi absorbită de întreg scalpul. Se recomandă aplicarea loțiunii tonice dimineața. După masare, se recomandă să se lase produsul să acționeze puțin timp, după care putem coafa părul după bunul plac. Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejează rădăcina firului de păr și previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite o dată cu înaintarea în vârstă a femeilor.

Probabil vă întrebați dacă puteți folosi produse de styling pe lângă Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine. Răspunsul este da. După aplicarea loțiunii tonice prin masaj așteptați circa 3 minute, până când aceasta va fi absorbită. Puteți folosi apoi orice produs, spre exemplu gel, ceară, spray pentru păr.

Alcoolul din Tonic Phyto-Caffeine este dăunător? Alcoolul nu are efecte negative asupra scalpului și părului. Datorită alcoolului, loțiunea tonică este rapid absorbită și transportă substanța activă și prin straturile de sebum de pe scalp. Acest aspect este important pentru persoanele care folosesc zilnic Plantur 39, dar nu doresc să își spele zilnic părul.

În timpul utilizării observați o intensificare a căderii părului? Foarte rar, la anumite persoane, poate apărea o cădere temporară a părului, vizibil crescută. Acest proces se numețte „Shedding”. Prin masajul intensiv al capului, părul aflat deja în faza de repaus poate fi scos din folicul. După 3 până la 4 luni de aplicare zilnică a loțiunii tonice, această cădere amplificată  a părului se va reduce din nou, și ciclurile de creștere a părului revin la normal.

Cafeina pătrunde în scalp, chiar dacă șamponul este îndepărtat prin clătire

Cafeina din Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine previne epuizarea rădăcinilor firelor de păr datorată variațiilor hormonale. Substanța activă -cafeina- pătrunde la rădăcina părului în    mpotriva pierderii părului din cauze hormonale. Totuși, conține un tampon de cafeină, care protejează ingredientele active de eliminarea prin clătire.

Balsamul de îngrijire se poate aplica după fiecare spălare a părului. Astfel, părul va putea fi pieptănat fără probleme și va avea strălucire. Balsamul pentru părul fin și delicat conține o formulă cu proprietăți unice. Spre deosebire de alte balsamuri, care încarcă părul, acesta întărește suprafața firului de păr, făcându-l mai ferm. Acțiunea balsamului este deosebit de importantă, deoarece părul fin și delicat are, de cele mai multe ori, mai puțin volum, iar coafura nu rezistă.

Am primit toate aceste informații în cadrul unui eveniment la care am participat zilele trecute. Multe dintre acestea îmi erau necunoscute și pentru că sunt sigură că există persoane care nu știu aceste informații despre căderea părului, m-am decis să le împărtășesc cu voi. Urmează să folosesc produsele Plantum 39 și voi reveni cu impresii. Până atunci, sunt curioasă care este părerea voastră despre aceste informații și despre cele trei produse  menționate. Vă confruntați cu această problemă a căderii părului?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord