Distractie la superlativ si bronz fara griji pe plaja Sensiblu

Miercuri am petrecut o zi întreagă pe plaja  Sensiblu, iar astăzi a sosit momentul să vă povestesc      puțin despre ziua petrecută la mare. Am avut parte de o zi însorită, multe valuri și o echipă tare frumoasă care ne-a asigurat surprize și activități interesante.

Soare, nisip fierbinte, briza sărată a mării, sunetul valurilor care se sparg la mal. Toate aceste lucruri au creat o zi minunată petrecută pe plaja Sensiblu. Dar ce-ar fi ca la toate acestea să adaugăm și alte activități distractive și un bronz fără riscuri? Plaja Sensiblu ne-a așteaptat cu multe surprize, care s-au concretizat în amintiri de neuitat și sfaturi sănătoase pentru un bronz durabil și sigur. De aceste sfaturi și surprize vă puteți bucura și voi, dacă alegeți plaja Sensiblu.

Situată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu are o capacitate de 400 de locuri/șezlonguri și este pregătită să primească turiști de toate vârstele.

Să stai toată ziua la plajă și să te răcorești în mare poate deveni plictistor la un moment dat, așa că Plaja Sensiblu te invită să participi la cursuri de yoga și zumba sau să joci volei, iar celor mici le-a pregătit o zonă special amenajată cu jucării pentru nisip și tobogan gonflabil.

În plus, un specialist Sensiblu îți va sta în permanență la dispoziție cu sfaturi privind protecția solară adecvată sau pentru a-ți răspunde la orice altă întrebare legată de afecțiunile de sezon.

Plaja Sensiblu oferă toate acestea pentru ca noi să ne bucurăm de mult așteptata vacanță fără grija arsurilor solare și să avem la dispoziție toate ingredientele unui concediu reușit. Plaja Sensiblu te așteaptă și pe tine să te împrietenești cu soarele și vara aceasta!

Și pentru că am primit multe produse interesante pentru expunerea la soare, am pentru voi un mic concurs. Vă puteți înscrie până pe data de 13 iulie, iar pe data de 14 iulie voi anunța câștigătoarea. Tot ce trebuie să faceți este să îmi spuneți dacă ați vizitat sau aveți de gând să vă petreceți zilele libere pe plaja Sensiblu și să distribuiți acest articol pe pagina voastră de Facebook. Mult succes!

Facebook Comments

3 Replies to “Distractie la superlativ si bronz fara griji pe plaja Sensiblu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*