Beauty

Peria electrica NASV 300

March 25, 2017

DSC_0002Peria electrica pentru indreptarea parului NASV 300

Nu una, nu doua, nu trei, ci zeci de dimineti in care  parul meu nu se aranjeaza cum trebuie.Dimineti in care sunt pe fuga si imi doresc ca parul meu sa fie indreptat rapid si mai ales  sa nu ii lipseasca volumul.Ti-am aratat pana acum, atat pe blog cat si in clipurile pe Youtube, o alta modalitate de a ne indrepta parul, cu ajutorul periei electrice.Am povestit despre clasica perie electrica, cea roz, pe care sunt sigura ca o stii deja, urmand sa iti ofer informatii despre peria electrica Magic 2 in 1.Astazi am revenit cu mai multe detalii despre Peria electrica NASV 300.Nu mai are rost sa iti spun ca pe diferite site-uri se gasesc aceste perii la preturi mai mici, insa calitatea si siguranta comenzilor lasa de dorit.

Voi incepe cu 2 dintre plusurile acestei perii : design-ul este unul ce ne ajuta sa utilizam mult mai usor peria si astfel sa alocam un timp mai scurt procesului de indreptare a parului.Un alt plus este dat de durata de timp mica in care peria se incalzeste.Trecerea de la un grad la altul se poate observa pe ecranul albastru. Iar ca minusuri… nu-i gasesc niciunul.Am renuntat sa imi indrept parul cu placa in urma cu 2 luni de zile si am observat ca varfurile nu sunt la fel de mult tocite.In plus, in cazul in care uiti pornita peria, dupa 30 de minute aceasta se inchide singura. De cel putin 3 ori am fost sigura ca am uitat placa in priza si a trebuit sa ma intorc sa verific, astfel, in ceea ce priveste peria electrica..nu trebuie sa avem nicio  grija !DSC_0006DSC_0008

Peria emite ioni negativi in timpul utilizarii, motiv pentru care parul devine matasos si lucios.Sunt curioasa daca ai  testat pana acum o astfel de perie electrica, cum ti s-a parut si ce parere ai despre www.mylocker.ro . Veti primi si un manual de utilizare, pentru a va ajuta in cazul in care nu reusiti sa utilizati peria, insa va pot asigura ca nu veti intampina probleme.

Temperatura o ajustati dumneavoastra in functie de tipul de par, astfel :

210-230 grade pentru parul cu fir gros si foarte cret
180-210 grade pentru parul ondulat normal
170-200 grade pentru parul onduat fin
Apasati butonul “Blocat” pentru a mentine temperatura in timpul perierii

DSC_0011DSC_0016

Am utilizat toate cele 3 perii electrice si pot spune ca aceasta atinge temperatura setata in cel mai scurt timp, in plus, datorita design-ului, in mai putin de 10 minute parul meu este indreptat.Ma opresc aici din a iti oferi detalii, te las sa vezi procesul de indreptare al parului in clipul urmator.

Sunt sigura ca v-am facut curioase, puteti gasi produsul AICI  la un pret foarte bun.In cazul in care va face si voua cu ochiul, comanda ajunge la voi in maxim 48 de  ore.DSC_0015

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord