Beauty

Fiecare parfum te poate insoti in locuri necunoscute- Parfumul Tendre Folie

June 24, 2018

Pentru un moment am închis ochii. În stânga mea erau zeci de trandafiri într-un roz prăfuit, iar în dreapta alți zeci în nuanțe de alb imaculat. Un miros neîntâlnit până acum m-a făcut imediat să mă desprind  de locul în care mă aflam. Eram înconjurată de cele mai frumoase flori întâlnite până acum. În depărtare se zăreau freziile care creau un loc din care nu aș mai fi plecat. Am deschis ochii și în fața mea era parfumul Tendre Folie. Deși m-am simțit pentru câteva momente într-un loc nedescoperit până acum, adevărul este că mirosul parfumului m-a purtat într-unul dintre cele mai frumoase locuri.

*

În fabrica de la Vallauris, este creat, dezvoltat, conceput şi produs fiecare parfum care ne „îmbracă” apoi pielea şi ne alintă simţurile cu arome rafinate şi atrăgătoare. Uleiurile esenţiale folosite sunt aduse din Grasse, unde calitatea este pe primul loc. Aromele de trandafir, iasomie sau iris învăluie fiecare parfum marca Charrier. Pe lângă ingrediente de calitate, o atenţie deosebită a fost acordată şi design-ului.

*

Fiecare parfum are o poveste. Iar dacă m-ai întreba, povestea din spatele parfumului ar fi una atât de interesantă. O femeie purtând o rochie simplă, într-o  nuanță de roz pudrat și o pălărie de mari dimensiuni, ține în mână un coș plin cu flori, în timp ce străbate la pas aleile înguste ale orașului. O femeie care în urmă nu lasă doar clădirile vechi și oamenii grăbiți, ci și aroma proaspătă de trandafir, frezie și lemn de santal. Ținând cont de faptul că design-ul parfumului este inspirat din stilul francez, este de înțeles faptul că parfumul îți oferă posibilitatea de a crea o mulțime de povești în momentul în care îl porți. Parfumul este unul potrivit pentru acest anotimp. Dacă trandafirii și freziile sunt unele dintre florile voastre preferate, cu siguranță acest parfum va deveni într-un timp scurt preferatul vostru. Parfumul Tendre Folie poate fi achiziționat online de pe site-ul Laboratoarele Fiterman- AICI

  • Note de vârf: mandarină, flori de pepene galben
  • Două note de mijloc: trandafir, frezie
  • Note de bază: lemn de santal, rădăcină de oris

Care este parfumul vostru preferat? Ați încercat până acum acest parfum?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord