Looks

Pantaloni casual cu aspect melanj – Bonprix

April 12, 2018

Ușor, ușor ținutele în care aleg articole din materiale subțiri încep să își facă apariția. Dacă ieri îți povesteam despre pulovere călduroase, astăzi încep seria ținutelor de primăvară. Îți amintești când ți-ai ales ultima dată cei mai comozi pantaloni din dulap? Îți amintești momentul în care ai ales să nu porți pentru o zi banala pereche de blugi? Momentul acela când pur și simplu ai decis să porți o altă nuanță, orice în afară de albastru. Asta s-a întâmplat astăzi și fără să vreau am ales o pereche de pantaloni casual cu aspect melanj, alături de un sacou subțire. Nu mai are rost să îți spun că i-am adăugat în coșul de cumpărături imediat ce i-am observat pe www.bonprix.eu. Deși par la prima vedere o pereche de pantaloni simplă, modelul ne ajută să îi purtăm fie cu adidași, fie cu pantofi eleganți. Acest lucru nu face decât să mă bucure, pentru că am în minte numeroase ținute ce vor fi alcătuite cu ajutorul lor.

Perechea de pantaloni casual cu aspect melanj a fost comandată recent de pe site. Urmează să îi scurtez puțin, deoarece lungimea lor nu este cea mai potrivită pentru mine. Cât despre livrare, vă pot spune că în aproximativ o săptămână și jumătate a sosit coletul.

În această perioadă, toate comenzile care au o valoare mai mare de 99 lei beneficiază de transport gratuit. În categoria pantaloni, sunt disponibile peste 650 de modele, în diferite lungimi și nuanțe. Sunt curioasă dacă ați comandat până acum de pe www.bonprix.eu, părerea voastră despre site și produse. Până în acest moment sunt tare încântată de articolele alese și sper să vă placă și vouă.

Aștept cu mare drag părerea voastră despre această pereche de pantaloni casual cu aspect melanj.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord