Rochia cu imprimeu floral BonPrix

Ți s-a întâmplat vreodată să îți achiziționezi o rochie și să devină într-un timp scurt preferata ta? Nu te întreb fără un motiv anume, ci pentru că asta mi s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni. Dacă îmi spunea cineva acest lucru, mă bufnea râsul. Sunt atât de multe modele, încât toate devin în cele din urmă piese favorite.

*

Roșu nu era culoarea mea preferată, iar în cazul în care găseam un articol în această nuanță, pur și simplu alegeam să nu o adaug în coșul de cumpărături. Nu mă întreba de ce, pur și simplu nu mă vedeam purtând astfel de piese. Dar ce te faci în momentul în care descoperi o rochie cu imprimeu floral, potrivită pentru acest sezon? Parcă și florile de mici dimensiuni în nuanțe deschise erau puse mult mai bine în evidență pe un roșu intens.

Cumpărăturile pe site-ul www.bonprix.ro sunt întotdeauna ușor de realizat. O dată ce contul este realizat, nu-mi rămâne de făcut decât să accesez categoria de produse de care sunt interesată și să îmi aleg articolele preferate. În ceea ce privește mărimea pieselor,  vă recomand întotdeauna să urmăriți tabelul de mărimi, pentru a fi sigure că dimensiunile vi se vor potrivi. În aproximativ 10 zile comanda a ajuns la mine de fiecare dată. Nu mi-a rămas de făcut decât să probez minute în șir fiecare articol în parte și să mă bucur de alegerea făcută.

*

Ați plasat vreo comandă până acum pe site-ul www.bonprix.ro? Sunt curioasă care a fost experiența voastră. Dacă vă place rochia pe care am ales-o, am o veste bună pentru voi. Este disponibilă în acest moment, iar voi o puteți găsi AICI.

Este o piesă versatilă, potrivită pentru plimbările în aer liber, facultate sau birou. Am ales să o port cu o pereche de pantofi sport și să creez o ținută relaxantă, potrivită unei zile de sâmbătă. Tu unde ai purta această rochie?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*