Looks

OOTD – Roz – O culoare in tendinte

March 25, 2017

Buna dimineata, fete frumoase ! In ton cu vremea frumoasa si cu anotimpul, am astazi  o noua postare pentru voi.Sper sa va placa si astept in sectiunea de comentarii parerile voastre !

Daca nu ati vazut postarea trecuta si daca sunteti in cautarea rochiilor perfecte pentru evenimentele viitoare, va recomand cu toata caldura sa cititi postarea anterioara.

https://malecsandra.wordpress.com/2016/03/28/rochite-perfectdress-rochii-perfecte-pentru-evenimente-speciale/

22Inca de mica, eram intrebata care este culoarea mea favorita.Nu stateam deloc pe ganduri si raspundeam ca rozul este culoarea mea cea mai draga . As ascunde prea multe lucruri daca ti-as spune ca si in ziua de astazi rozul a ramas culoarea mea preferata, insa se numara printre culorile dupa care intorc privirea prin magazine.Dupa mult timp, am observat ca in garderoba si-au facut aparitia patru articole in aceasta culoare, intr-o singura saptamana.Si acum..stau si ma intreb…

Oare care este culoarea la care nu ar renunta nicio femeie ? Culoarea care emana feminitate si este in acelasi timp si jucausa. Ai ghicit, nu ? Este vorba despre culoarea principala a acestei tinute si sunt sigura ca nu exista o persoana care sa nu aiba macar un articol in aceasta culoare.3

Se poarta aceasta culoare in primavara aceasta, asta o stim cu totii.Fie ca vorbim despre rozul pal, asa cum al ales sa port eu astazi, fie ca vorbim despre fuchsia, cine ar putea refuza ?

Asa cum ti-ai dat seama vorbim despre aceasta culoare si ma bucur sa iti arat o noua tinuta lejera, ca de fiecare data .Principalul avantaj al acestei culori este acela ca se potriveste aproape oricui.

6

4

5

Va pup si astept cu mare interes parerile voastre, in comentarii !

1

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord