OOTD- Rochia tricotata mereu in tendinte www.bonprix.eu

Recunosc, o lungă perioadă am refuzat să port rochii tricotate. În zilele friguroase alegeam din dulap o pereche de blugi și un pulover over-size. În nicio zi în care temperaturile nu erau deloc prietenoase, nu întindeam mâna după o astfel de rochie.

*

Toate acestea, până în ziua când am observat pe www.bonprix.eu o rochie tricotată, într-o nuanță plăcută de roșu-arțar. Recunosc, modelul simplu, dar și prețul foarte bun (până în 50 de lei) m-au determinat să adaug în coș produsul. Acum, intru în fiecare săptămână pe site pentru a verifica dacă au apărut noi rochii asemănătoare. Chiar am observat de curând câteva modele care mi-au atras atenția și am de gând să le comand.

Nu este prima dată când aleg acest site pentru a comanda articole vestimentare. Și de această dată am fost plăcut surprinsă de rapiditatea cu care a ajuns coletul, dar și de articolele alese. În ceea ce privește mărimea aleasă, în cazul tuturor produselor, am ales exact mărimea pe care o port în mod obișnuit. Și nu am dat greș, mărimile fiind potrivite.

*

Materialul este plin, fin la atingere, iar cu o pereche de dress-uri mai groase, creează ținuta perfectă pentru zilele friguroase. Modelul de efect de la nivelul decolteului este prezent și în zona mânecilor și oferă articolului elementul potrivit pentru a o accesoriza pe măsură. Sunt nerăbdătoare să port această rochie la toamnă, alături de o pereche de ghete din piele întoarsă, o jachetă din piele și o eșarfa maxi.

Tipul acesta de rochie, pe lângă faptul că este comodă, sunt de părere că se potrivește atât de mine chiar și când mergi la cumpărături, școală sau job. Sunt curioasă dacă voi aveți un astfel de articol în dulapul vostru. Vă place modelul ales de mine? Voi unde ați purta o astfel de rochie tricotată?

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*