OOTD- Rochia cu imprimeu floral www.bonprix.eu

Sfârșitul de săptămână este aici. Nu ne rămâne de făcut decât să ne bucurăm de temperaturile plăcute și de tot ce este în jurul nostru. Copacii au înflorit, motiv pentru care de fiecare dată când am puțin timp liber, aleg să admir tot ce este mai frumos în jurul meu. Asta s-a întâmplat și în momentul în care am realizat aceste fotografii.

Pomii înfloriți, lalele și aleile din parc m-au convins să aleg din dulap cea mai vaporoasă rochie din dulap. Consider că se potrivește atât de bine cu ceea ce este în jurul meu în acest moment. Am în spatele meu un pom înflorit, iar rochia cu volane pe care o port în acest moment se încadrează atât de bine.

*

Recunosc, pliurile oferă un aer de poveste în momentul în care alergi sau te învârți. Este o piesă versatilă, o văd potrivită cu o pereche de botine, o pereche de cizme peste genunchi sau chiar cu o pereche de balerini. Tu ce părere ai?
Imprimeul floral se potrivește de minune cu peisajul în fața căruia sunt. Recunosc, accesorizată atent, rochia poate fi purtată chiar și la un eveniment. Mânecile largi și partea de fustă evazată creează dintr-o rochie banală una pe care o vei alege de fiecare dată din dulap.

*

După cum bine știți, de foarte multă vreme, în momentul în care aleg cumpărăturile online, în cazul articolelor vestimentare, aleg de fiecare dată www.bonprix.eu.
Până acum, toate articolele primite s-au potrivit așteptărilor mele. Aici mă refer la material, mărime și model. Până acum ați achiziționat vreun produs de pe acest site? Sunt curioasă să aflu dacă ați ales și voi www.bonprix.eu pentru achiziția articolelor vestimentare.

*

Dacă vă face cu ochiul modelul ales de mine astăzi, trebuie să știti că ested încă disponibil pe site. Mai mult, în această perioadă este și redus.

   

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*