OOTD- Rochia cadrilata cu volane www.bonprix.eu

O dimineață răcoroasă de primăvară a început cum nu se putea mai frumos. Multă liniște în jur, o cafea cu lapte și raze de soare care își făceau timid apariția printre nori. Departe de agitația orașului, în inima munților, alături de rochia care a devenit preferata mea din momentul în care a ajuns la mine.

Totul a început în dimineaața în care mi-am amintit de prima comandă plasată pe site-ul www.bonprix.eu. Țin minte și acest lucru se întâmpla în urmă cu trei ani de zile. Iată-mă că și acum, site-ul este locul de unde aleg să comand articolele vestimentare, dar și sursa de inspirație din fiecare sezon. Sunt curioasă dacă, până în acest moment, ați vizitat sau achiziționat vreo piesă de pe site-ul acesta. O săptămână mai târziu, coletul ajungea la mine și mă puteam bucura de fiecare articol în parte.

*

Asta s-a întâmplat și în cazul rochiei pe care vreau să vi-o arăt astăzi. Rochia cadrilată cu volane în partea de jos, este potrivită, din punctul meu de vedere, pentru acest sezon. Dintr-un material moale la atingere, oferă confortul de care avem nevoie, indiferent de locul unde ne aflăm. Cu ajutorul curelei, talia este evidențiată și astfel oferă un aspect plăcut întregii ținute. Mânecile ușor bufante transformă rochia într-una potrivită pentru zilele răcoroase. Combinația albastru-roșu-alb va oferi rochiei un aer care mă duce cu gândul la Londra.

*

Sunt sigură că această rochie va face o pereche bună și cu o pereche de ghete din piele întoarsă sau cu o pereche de pantofi fără toc. Cu siguranță, va rămâne în garderoba mea ca fiind una dintre piesele preferate chiar și în această toamnă.

Sunt curioasă cum vi se pare modelul ales. Dacă v-a plăcut, trebuie să vă spun că puteți profita și voi de 50% reducere la o gamă variată de articole pe www.bonprix.eu. Spor la cumpărături! 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord

*