Looks

OOTD : Pardesiu din amestec de lana

March 25, 2017

1

Sper ca ati avut cu totii un Craciun fericit, alaturi de cei dragi.Desi ne-a lipsit zapada Craciunul acesta, sunt sigura ca nu v-au lipsit caldura si iubirea persoanelor dragi, iar cele mai bune mancaruri au fost asezate pe masa.Cu siguranta si voi ati avut parte de un Craciun de poveste ! Ati gasit ce v-ati dorit sub brad ?

In timp ce citesti aceste randuri, sunt sigura ca ai pus la punct toate detaliile pentru petrecerea dintre ani,  te-ai gandit deja la tinuta ce o vei purta sau inca nu te-ai hotarat : rochia rosie sau cea neagra ?

2

Am ales pentru aceasta iarna un pardesiu din amestec de lana.Mai are rost sa-ti spun ca mi-a placut culoarea? Un camel care se potriveste atat de bine peisajului de afara.Este usor evazat, din amestec de lana, cu revere-sal late.Buzunarele laterale sunt ascunse, iar in talie are un cordon. Este  tare calduros, comod si se potriveste perfect chiar daca porti o rochita sau blugi evazati.

356

Anul ce vine sa va aduca numai bucurii, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti ! Multumesc, 2015 ! Am avut parte de oameni frumosi langa mine, tot ce mi-am dorit s-a  indeplinit.Sper ca si 2016 sa fie la fel de bun sau poate chiar muuult mai bun !

7

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Pentru a trimite acest comentariu, este necesar să bifați ”Sunt de acord”.

*

Sunt de acord